atom

Mondatokban

2011.06.19. 16:23 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Azt mondta a múltkor a csaj, hogy ő férfin már nem lepődik meg, neki faszi már nem mutat újat. - meséli Orsi egy csajról, majd hozzáteszem: Persze, mert még nem találkozott a Pepével!

Szerkesztőségben: Hawaii, dizsi, szalonna... - mondja Zsu, miután megtudta, hogy hétvégén nem kell dolgoznia.

Kávézóban: Ha csaj lennék nem járnék veled. - mondja Bori valakinek, persze visszakérdeztünk: Ha csaj lennél? Miért mi vagy?

Szerkesztőségben: Az Újpestnél most van egy Fehér bőrkabát. - mondja kollégám majd megmagyarázza, hogy három játékos vezetéknevéről van szó: Fehér, Bőr és Kabát.

Baráti körben: Ajlajlajlaj ha, hú baz'meg Busa! - mondja Bori. Bonyi megkért, hogy írjam fel a következő mondatot, amit Bori mond, ezt mondta.

Szerkesztőségben: Olyan van, mint egy sötét zsaru. - mondja Orsi Bonyinak, majd javít, hogy annyira mégsem, erre Bonyi: Miért? Nem vagyok elég sötét?

Kávézóban: Tudom, ő az állatvarró! - mondja Bori Szoszóra, miután mondtam rámutatva, hogy tőle kaptam a Kovácsot:P Később Szoszó: Önéletrajzban jól mutatna, magamról: az állatvarró.

Szerkesztőségben: Na Bonyikám, vegyél egy nagy levegőt és figyelj arra amit mondok! - mondja kollégám, majd Bonyi kicsit később kissé fuldokolva: Mppfff... Kifújhatom?

Kávézóban: Olvastál ma Metrot? - kérdi Hanzs, majd felelek: Sosem olvasom. És általában inkább utazni szoktam vele.

Beszélgetésben: Nekem a latexről mindig az jut eszembe, hogy egy golyó van a szájában valakinek. - mondja egyik ismerősöm, majd hozzáteszem: Talán mert perverz vagy? - épp a Latextűzről beszélgettünk.

Kávézóban: Ha van olyan, hogy Heroin, akkor van olyan is, hogy Frauhoin? - teszi fel a kérdést Bonyi.

Beszélgetésben: Tegyük fel! - mondom, mire Busa felteszi a kezét. Majd pár pillanat múlva megszólal: Letehetem?

Kávézóban: Nyaljál bele rendesen, ne így baz'meg! - mondja az egyik lány, amikor két fiú is állt mellette és imitálták, hogy a fülébe nyalnak.

Kávézóban: Valakit vegyél már le szájjal, hogy legyen benned valami ész! - mondja Hanzs az egyik lánynak. Muhaha:P

Kávézóban: Mit írogatsz már megint? Na baz'meg! - mondja Busa.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr702990871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása