atom

Mondatokban

2011.06.05. 13:49 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

Rádióban: Helló! Ákos vagyok. Ákostól kérném a Hellót. Helló: Ákos - hangzott el a héten a kívánságműsorban.

Szerkesztőség előtt: Látod azt a számot? - mutat kérdőn Bori a házszámra (40-es). - Majdnem annyi éves vagy. - mire én hozzáteszem: Látod azt a számot? Majdnem annyi az IQ-d:) :P Persze ez csak vicc. Imádom, amikor toporog a drága, mert bunkó vagyok:) Imádja a drága, amikor toporgok, mert öregnek titulál...

Közlekedési szituációban: Kurva anyád! - mondja nekem egy a járdáról, és a parkoló autók közt az útra kihajtani akaró faszi. Mivel pont összenéztünk, és le volt húzva az ablakom, és amúgy is feszült voltam, így több sem kellett, index, fék és már ki is szálltam a kocsiból. Kiosztottam az ürgét (szóban), aztán mentem tovább. Anya bevédve.

Filmnézés közben: De durva, hogy olvas a gondolataiban?! Én biztos megőrülnék, ha olvasnának a gondolataimban, hallanák, hogy most épp mire gondolok. - mondja Bori, ekkor felé fordulva mélyen a szemébe néztem és vékony hangon közvetíteni kezdtem: Trállálá-trállálá-cuki vagyok-cuki vagyok-trállálá-trállálá-Atom-Atom-cuki vagyok-trállálá... - majd később Bori hozzáteszi: Ja valami ilyesmi:)

Otthon: Te kis taknyos! - mondjuk Orsival Borinak, a 9-10 év korkülönbség miatt, aki rögtön visszaszól: Milyenek vagytok?! - erre Orsi: Reálisak kisanyám, reálisak!

Filmnézés közben: Itt speciális a hang, mert ez 5.1! 1, 2, 3, 4, 5, pont 1! - számol meg minket Zsótti.

Utcán: Úgy megijedtem jaj... Ver a szívem. - mondja Bori, mire én: Nem is verlek:)

Utcán: Gyere már te csokitojás! - mondja Busa a kereszteződésben minden érkező autósoknak:)

Ágyban: Boldoggá tehetlek a számmal? - súgom forró csókok közepette Bori fülébe az ágyban, aki kacéran mosolyogva helyesel, s bólogat, majd szép lassan, csókok kíséretében indulok testén lefelé, s hasához érve akkorát fújok, hogy recsegve-ropogva tör ki a levegő (finghang), s Bori óriásit kacag, s rúg le magáról: Nevetsz, hát boldoggá tettelek nem?

Köszönöm-köszi-kösz - írom le rengetegszer. Örültem, hogy idén ennyien gondoltak a születésnapomon rám:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr712958864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.06.05. 22:35:21

mostanában láttam fb-n a "Boldoggá tehetlek a számmal?" videót, gondolom onnan jött az ötlet.. :D
a Busa beszólásai közül -vezetés közben- pedig már nem a csokitojás viszi a pálmát, mert ma le "csirketolvaj"-ozott egy valóban idióta sofőrt :DD
süti beállítások módosítása