atom

Mondatokban

2011.05.30. 10:56 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Mondatokban Tovább

Telefonban: Na jó, össze-vissza szakadozik a vonal, szerintem egyikünknek sem jó a térereje, mi lenne, ha online folytatnánk ezt a beszélgetést? - mondja Bori a telefonban, majd hozzáfűzöm: Nincs térerőm, meg net sem. Ez a művészetek völgye, nem a Szilíciumvölgy.

Koncert után: Az Atom dokumentálja a zenekart, így ő is a tagja, aláírhat. - mondja Gyurika az Ocho Macho koncert után, és még az előtt, hogy aláírtam két lány mellét:)

Beszélgetésben: Na ki volt az Ollókezű Edward főszereplője? - kérdi Borit Timi, majd Bonyi odasúgja: Orlando Bloom. - miután Bori boldogan kimondta Hanzs ráförmed: Te mindent beveszel, amit a szád elé tesznek? - Bori felnevetett, s ezután rám néztek a többiek, valamiféle választ várva, de csak én is nevettem:)

Reggelinél: Köszönöm nem kérek. - mondom Karcsi bácsinak, aki vörösborral kínál, majd két másodperc múlva ránézek, ugyanúgy áll a kancsóval és néz: Na! Nem így megy ez itten. S kérte a poharamat, majd töltött.

Kávézóban: Épp a Barbapapa színéről beszélgettünk, voltak találgatások, Hanzs mondta, hogy fehér, majd szóltam, hogy igazából rózsaszín, majd Hanzs hozzáteszi: Bazzeg'! Most jut eszembe, hogy én a Barbapapát sosem láttam színesben, csak fekete-fehér tévén...

Reggelinél: Egy kis dörögdi vizet? - kérdik, én meg mondom persze, hogy kérek, lévén hogy rengeteg forrás van a faluban. Na meg is jött a dörögdi víz pár perc múlva, kis feles -poharakban, más néven a pálinka...

Beszélgetésben: Nem vagy igazi telepi! - fakad ki Bonyi, miután valaki nem volt tisztában a Szomszédok sorozat valamelyik részletével. Bonyi is lakótelepi srác:)

Koncert után: Most úgy innék valamit, ami nem alkohol. - Át tudom érezni, én már így vagyok ezzel 18 éve.

Kávézóban: Meséket sorolgattunk fel, a lányok örültek, ha valami olyan hangzott el, amit ismernek. Bonyi bedobja: Varázsceruza. - erre Bori mosolyogva, sóhajt: Hmmmm:) - mire Hanzs: Na ez nem az a varázsceruza, amire te gondolsz!

Méretezésben: Nekem csecsemőméretű farkam van. 52 centiméter, 3 kiló, 20 deka... - osztja meg velünk Hanzs...

Merev beszélgetésben: - Hanzs: Viagrát kéne adni egy zsiráfnak, hogy kimerevedjen a nyaka. - Bonyi: Nem egy elefántnak, álló ormánnyal menne egész nap. - Hanzs: Egy kígyónak! - Atom: Mózesnek is azért vált kígyóvá a botja, mert elmúlt a hatás.

Beszélgetésben: Ne legyetek már ilyen retrók! - fakadnak ki a lányok, amikor már fél órája toltuk a régi mesék/filmek sorolgatását.

Megemlékezésben: Egyszer volt egy halunk, Xifo. Éjszaka kiugrott az akváriumból, én amikor kimentem ráléptem valamire, lenéztem és láttam, hogy ott van elkenődve. Utána már én is elvoltam kenődve... - meséli Bonyi.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr982942792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2011.05.30. 11:11:31

Hát ez a mese nosztalgiázás nagyon érdekes,tegnap az m1-n Bálint Ágnesre enmlékeztek (nagyon jó műsor volt)nosztalgiáztam én is:),baromi jó meséket idéztek.
www.mtv.hu/arckepcsarnok/index.php?_page=adatlap&_id=261

Atom · http://atom.blog.hu 2011.06.01. 12:25:46

@Törzsvendég:-): Nem tudom miért, de tegnap előtt és tegnap is rákattintottam a linkre és szerverhiba, túlterheltség címszavak miatt nem látom mik ezek. Azért még próbálkozom:)
süti beállítások módosítása