atom

Ocho Macho: Tragedy - koncertklip by Atom:)

2011.05.16. 16:20 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Ocho Macho: Tragedy - koncertklip by Atom:) Tovább

Párszor már említettem, hogy amikor csak lehet útra kelek az Ocho Macho zenekarral és dokumentálom a banda szerepléseit képileg, legyen az fotó vagy videó.

Voltam velük próbateremben, elkísértem őket Bécsbe, játszottam paparazzit, ott voltam a második lemez felvételénél, s ott leszek ennek a szombati bemutató-koncertjén is. Együtt mentünk az MTV-be, és még számos egyéb helyre is velük tartottam. Szeretek zenekari fotós-videós lenni. Még akkor is, ha olykor fárasztó és sok az utómunka, élménydús utak ezek:)

Ezen bejegyzés apropója nem az, hogy felsoroljam az eddigieket, hanem az, hogy az egyik koncertvideózásom (ami eredendően hangulatmegörökítésként rögzült) idővel klippé avanzsálódott. Persze ha tudom, hogy klip lesz, akkor máshogy állok neki már a bakapcsolókar on állásába fordításakor, de sebaj... Meglepett a lehetőség, hogy egy koncertklip lett a snittjeimből. Az új lemez egyik dalához, a Tragedy-hez készült a kisfilm, amit még Zalaegerszegen vettem fel februárban, kb. két hete volt nálam a kamerám:) Nézhetitek nyugodtan 720p-ben is:)

Én az intrót és a lassítást imádom, de nem fényezem magam. Első klipnek nem is rossz:) Ádi is csinált egyet, s persze az évek meg a rutin meglátszik munkáján, teljesen más kategória, abban viszont nagyon ütős:)
 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr872901821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.05.16. 21:34:00

Nagyon jó lett a klip!!!! :)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.05.18. 17:30:11

jó ez a klip kisangyalom, első próbálkozásnak fergeteges, majd személyesen kitárgyaljuk...grat
süti beállítások módosítása