atom

A csomagolóanyagok bűvöletében - az unboxing videók netovábbja

2011.04.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A csomagolóanyagok bűvöletében - az unboxing videók netovábbja Tovább

Amikor valamilyen műszaki eszköz vásárlását tervezem, akkor jellemzően nem csak bemegyek a boltba és hasamra ütve választok ki valamit, hanem előtte olvasgatok róla, megnézem a technikai jellemzőit s emellett a YouTube-on is rákeresek, sok teszt, vélemény van fent, többek közt unboxing videók is.

Az ilyen unboxing, avagy kicsomagolós videók (mint ahogy azt a nevük is mutatja) arról szólnak, hogy a termék megérkezte/megvásárlását követően a csomag kibontását kamerával rögzítik, esetleg kommentálva azt, így láthatjuk az egészet, mi jár hozzá, milyen kézben fogva stb... Én is szoktam ilyen videókat nézni, legutóbb diktafonomnál kerestem rá ilyen videóra.

A napokban felkerült egy olyan unboxing videó, amely a műfaj netovábbja, egy videó, amely az eddigiektől eltérően más megközelítést alkalmaz, varázslatos, mesebeli zenei aláfestéssel elemzi, ezúttal a csomagolóanyagokat.


Nagyon jókat vigyorogtam azon, hogy milyen átéléssel és döbbenettel mondja fel a srác a szöveget. A meglepődések, az egész kommentár olyan, mintha valami kalandos mesében járnánk és épp most lépne ki a főhős sötét erdőből, s az üveghegy tetején állva megpillantaná a Varázsföldét levegőben repülő rózsaszín bálnákkal és arany patakokkal, szivárványokkal... "twist tie.. ..quickly. Wow!" - :D:D:D

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr382801308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása