atom

Music Box - a környezet hangjai

2011.04.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Music Box - a környezet hangjai Tovább

Sosem voltam egy táncoslábú alkat, sőt, kerülni is szoktam a parkettet, no meg az ilyen kategóriájú filmekkel is beteltem, mert a klasszikus Flashdance és Dirty D. után még megnéztem jó pár táncosost, csak aztán kicsit "meguntam" a névtelen szürke, a gettós, vagy épp a "kis semmilyen életből egy táncversennyel török ki és közben szerelmes is leszek, akiben csalódok, de végül rájövök, hogy mégis filmeket". Szóval én a Step up 3D-t nem láttam már.

Ennek ellenére most láttam egy videót a YouTube-on, ami minőségileg simán belefér a szombati bejegyzések folyamába. Először majdnem lekapcsoltam, aztán ezt meg is tettem, aztán később újra belefutottam és egészében véve nem is rossz:)

Maga az ötlet faja, hiszen mindenki máshogy néz egy teremre, a világra. Nekem pl. egy átlagos városi robogó csak kis kerekeken guruló kávédaráló marad, másoknak meg életérzés és csodálat. Mint ahogy fordítva is igaz ez, engem lenyűgöznek a nagy vasak, van aki észre sem veszi őket és csak a hangjuk miatt fordul meg, hogy lássa mi is volt ez a suhanás.

Szóval táncolnak a filmben és zenélnek és ne kérdezzétek, hogy milyen bogyót evett a srác. Inkább csapkodjátok a falat, hátha nálatok is megszólal valami:)

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr472791878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2011.04.02. 18:35:39

nem tudom, hogy tudtál elmenni a videó mellett elsőre :) jó benne a zene, a lakás állatul néz ki, ötletes és nagyon tetszik a mondat a végén! "Only those who listen can hear"
süti beállítások módosítása