atom

Angry Birds film trailerek

2011.03.30. 10:40 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Angry Birds film trailerek Tovább

Amióta megvan az androidos telefonom, azóta rákattantam az Angry Birds nevű játékra. Nagyon szeretem, mert egyszerű, ügyességi és képes vagyok órákat játszani vele. A lényeg nem más, mint madarakat kilőni egy óriási csúzlival, amik aztán rombolnak, eltalálják a gonosz zöld disznókat, akik ellopták a madarak tojásait.

Persze megvannak a nehézségei, mert logikai sorrendet kell találni, megtervezni, hogy miket merre lövöldözz és mikor. Ez persze akkor számít, hogy ha a pályán a legjobb minősítésre hajtasz, a három csillagra. Egyszer végigvittem a játékot, aztán azóta nekiálltam a háromcsillagos játszásnak, ami azt eredményezte, hogy akár több napig is játszottam egy-egy pályán, újra és újra próbálkozva (jellemzően éjjelente, lefekvés előtt szoktam játszani). Tegnap is ezt tettem, egy pályát meg is csináltam, mert az új szintet már csak háromcsillagos üzemmódban használom, azaz addig nem lépek tovább, amíg nem fullos a teljesítmény. Egyszóval nagyon megfogott a játék, de ennek megvan az oka, pszichológiára épít, mint ahogy e cikkben is említik.

Na most készült egy "paródia", vagyis egy filmes előzetes, megmutatja, hogy ilyen lenne a való életben a harc madarakkal a malacok ellen.

Természetesen van igazi/eredeti játék trailer is, az alább látható. Ezt ma láttam először és nagyon jó:):

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr972784415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2011.04.05. 12:32:20

És van új Angry Birds is :) goo.gl/DYwZ6
süti beállítások módosítása