atom

*megjegyzés* - betegségből kifelé jövet

2011.02.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - betegségből kifelé jövet Tovább

Lassan belőlem is kivész ez a hülye torokvírusos megbetegedés. - torokvírus; - kollégám hívta így a torokfájással kezdődő, sok köhögéssel járó légúti megbetegedést, ami nálam egy légcsőgyulladásként jelentkezett volna. Volna, ugyanis amint nehezedett a légzésem átváltottam teázós-pihenős üzemmódra, majd második nap, amikor feltűnt, hogy nem múlt el, elhatároztam, hogy a harmadik nap reggelen elmegyek dokihoz.

Mint kiderült, légcsőgyulladás, de csak kezdődő, ami még a torkomig jutott. Antibiotikum, pihenés (ez nálam nagyon kevés munkát jelentett a két nap fekvés alatt). Mára már jól vagyok, semmi bajom, csupán egy kis szárazköhögésem maradt, vagyis erősödött be tegnap este. Sebaj, a szerkesztőségben olyan száraz a levegő, hogy úgyis szétköhögném magam.

Tehát most ez van, kimegy belőlem lassan ez a sok baci, iszom a teákat, facsarom a citromot, meg vettem rengeteg narancsot, és eszem minden nap, hogy legyen valami vitaminbevitelem is, hátha kihúzom újabb betegség nélkül tavaszig. Sajnos erre sosem ügyelek, pedig anya mindig szól, hogy egyek gyümölcsöt is. Igaza van... Eszem is most egy narancsot, igaz fél kettő van, de belefér:P

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr312643550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.02.07. 16:23:11

És én miért nem tudtam róla? Irgum-burgum! :( Tessék sok vitamint enni, teázni, pihenni, és TILOS dohányozni! Puszi

Atom · http://atom.blog.hu 2011.02.08. 12:46:03

@-Ani-: Csak azért nem szóltam, hogy ne aggódj feleslegesen otthon! :)
süti beállítások módosítása