atom

Savaria ágyúi avagy akasztják a hóhérokat - fotósok fotózása

2011.01.03. 16:48 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
Savaria ágyúi avagy akasztják a hóhérokat - fotósok fotózása Tovább

Ma Tánczos Misi helyi fotós összehívta a szombathelyi sajtó azon fotósait, akik az elmúlt évek során már letettek valamit az asztalra, vagyis feltöltöttek már a webre ill. printbe annyi képet, hogy a pixelkupacok mellett már nevük is rögzülhetett az olvasók agyában. Fotós csoportfotó, ezek vagyunk mi, ím Savaria ágyúi (Misi után szabadon):

Balról: Kiss Teodóra, Unger Tamás, Szendi Péter, Horváth Csaba, Benkő Sándor, Smidéliusz Bence, Horváth Balázs (Szundi), Tánczos Mihály, Garai Antal Atom, Bonyhádi Zoltán (Bonyi), Nagy Dániel, Büki László (Harle), Mézsáros Zsolt (Sadness). - A fotókat Tóth Ákos készítette.

Viccelődtünk, hogy ha becsapódna egy meteorit pont akkor és pont oda, akkor megbénulna az egész helyi sajtó képileg. Meg az év fotója lett volna, ha az összes fotós mögött a háttérben épp kifut egy bankrabló s hasonlók. Galambfotózás jobbra fel:

Apró észrevételem így a képek után, hogy én vagyok a legmagasabb a helyi fotósok közt. Ezért talán nekem fáj a legjobban a hátam a nap végére a fotóstáska súlyától:P S végre látszik egy képen az is, hogy vajon milyen érzése lehet egy sztárnak, akire ráirányul az összes lencse.

Misitől kaptunk ajándékba bögréket teavirággal. Fotósoknak objektívbögre, mit is mondjak. Köszönöm itt is, és imádom az új bögrémet:)

Már három és fél éve kattintgatok sajtónak, és így visszagondolva ez egy kicsit többnek tűnik. Persze a ledolgozott napok/események nincsenek egyensúlyban. Szeretem ezt csinálni:) És szerintem a képen álló emberek is így vannak ezzel, köztük olyanokkal, akik már évtizedek óta a szakmában vannak. Nagyon jó ötlet volt összerántani a bandát egy képpé és leképezni a képezőket. Majd lehet még ilyet:)

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr802557686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2011.01.03. 19:23:54

ahogy látom, fotósoknál a méret a lényeg, vagy csak telével dolgoztok??:D

-Ani- 2011.01.03. 20:10:15

Nagyon tetszik rólatok a fotó! És a bögre.... király! :))

Sudi XD :D · http://sudnusi.blog.hu/ 2011.01.04. 10:47:41

kell vennem egy ilyen bögrét az egyik barátnőmnek. Hol tehetek rá szert? :D

Atom · http://atom.blog.hu 2011.01.06. 00:33:48

@Sudi XD :D: Vaterán írd be, hogy bögre és a fényképezőgép-kamera kategóriában találsz párat:)
süti beállítások módosítása