atom

Mondatokban

2010.11.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

Facebookon: Nézd egy stoppos! -Áhh, biztos csak lájkol minket.. - írta ki Hanzs:P

Focimeccsen: Fotós úr! Az utolsó gólt nem várja meg? - mondja egy öreg, amikor a meccs vége előtt kb. másfél perccel elindultam a pálya széléről. Megálltam a kapunál, bejött az utolsó gól. A fotón nem látszott sok minden, az öreg meg jós.

Klubban: Ha Busa meggyógyul, akkor hiányozni fog. Nem is tudom majd miről beszélgetünk mellette. - mondja Orsi, miután beszélgettünk Busával a manapság elhagyhatatlan főtémáról:P

Tévében: Na ez jó volt, egy humorista elmagyarázta, hogy honnan jött a szent szar kifejezés. "Minden férfival előfordult már, hogy becsusszant a dolog, sőt úgy is, hogy észre sem vette. Hazaérve este letolja a nadrágját, majd meglepődve a fejéhez kap: Úristen! Ez meg ki volt? Nem is én voltam, az biztos. Észrevettem volna. Isteni csoda történt. Szent szar!"

Tévében: Humorista eszmefuttatás: "Néha késztetést érzek, hogy beszóljak a "cuki" (sweet) feliratú pólót viselő, tepsiorrú, plöttyedt és ragyás nőknek. Mert ez egy megtévesztő reklám. Nem írhatod a pólódra, hogy cuki, ha nem vagy az. Írd ki, hogy Pterodactylus, és akkor igazat mondasz!"

Klubban: Van bimbaja! Van bimbaja! - kiáltja Gábor a klubban, s közben vadul mutogat egy lány mellére. Hát ööö.. ..ja.

Pénztárnál: Nagyobb élmény először nagyban látni. - mondom a pénztárosnak, amikor mondja, hogy majd hív minket a DVD-k miatt, ha megérkeztek. Bonyival a héten megvettük a jegyeket a Kispál filmre, a belépő mellé jár dupla DVD. S talán még dedikálva is lesz, ha minden igaz. A filmet meg leadják a moziban, csak egyszer, november 24-én, a vetítésig nem is akarjuk átvenni a DVD-ket. Ráér majd akkor:) Már nagyon várom:)

Facebookon: - Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre? - Igen kislányom. - És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van? - Nincs több Dr. House!

Focimeccsen: Mi a picsa Csicsa!? - kiáltja egy szúrkoló a Csicsának becézett játékosnak. Muhaha:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr312432434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.11.15. 06:53:58

Ez most nagyon jó lett! :DDD
süti beállítások módosítása