atom

5 kép a telefonból - 7.0

2010.11.11. 10:44 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
5 kép a telefonból - 7.0 Tovább

Buli, összejövetel, főzés, pléjsztésönözés, kávé, mozi stb... Amikor összegyűlünk az előbb említett okok valamelyike miatt, általában előkerül egy-egy kép erejéig valamilyen képrögzítő eszköz: Timi fényképezőgépe, Zsótti "kamerás mobilja" vagy épp az én telefonom. Most ezen képekből szemezgettem:)

Egy jó régi kép, még Judit szülinapján sikerült lencsevégre kapni az ördögöt, egyszer csak azt vettük észre, hogy melletünk ül. Az ördög nem más, mint Hanzs, akit megszállt a Józsi (Susogós Mackókból).

Jó vacsihoz szól a Mortal - többször volt már rá példa, hogy részeg verekedés tört ki Zsoltinál, értve ezalatt a vodkázás utáni Mortal Kombatozást. Az alábbi képen autóversenyzős játék megy, arra már nem emlékszem, hogy szondát fújattak e srácokkal a boxutcában. (Ott középen pedig a Mikulás figyeli az eseményeket.)

A múltkor rápörögtünk Judittal Hanzs puzzle-jére, ami már hónapok óta hevert ott az asztalon elkezdve. Eleinte csak az orrát, meg a szemét akartam kirakni, aztán Judit is betársult, hogy a zöld részeket beillessze, végül fanatikusan az asztal fölé görnyedve dolgoztunk azon, hogy elkészüljön az eredetileg 500 darabos műremek, amiből kettő hiányzik fültájékon...

What's up?

Ez a zokni azért megér még egy fotót. Spongyabobos, vagyis Patrikos csillagos. Az ember legyen komoly:)

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr562441264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.11.11. 11:15:12

5ből négynek van hozzám köze, közvetlenül, egynek meg közvetve...durva :)

Mejaa 2010.11.11. 11:38:14

a verekedéssel kapcsolatban..volt rá példa, hogy nem csak a tv-ben zajlottak az események, hanem élőben is bunyóztunk :D vagy egyszerre a kettőt XD

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.11.11. 13:23:26

@Mejaa: a helyedben inkább tanulnék, mert el lesz intézve, hogy emlékeztetőt kapj a bunyóból :P

tompysoft 2010.11.16. 14:47:04

És a klubban készült Timi/Toncsi kombót nem rakod fel? :D Prefotosopp... :D
süti beállítások módosítása