atom

5 kép a telefonból - 6.0

2010.11.04. 09:57 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
5 kép a telefonból - 6.0 Tovább

Tegnap láttuk ezt a remek garázsbejárót Bonyival. Ami elsőre nem is szembetűnő, hogy egy árok választja el a járdát az úttól, így egy szimpla autóval lehetetlen küldetés kiállni a garázsból. Talán dzsipet tartanak odabent. Szép-szép, de annyira mégsem, mint amit anno láttam Révfülöpön, ott garázs volt a ház alatt, szép lejáróval, csupán a kijáratánál, az utcafronti részen volt lealapozott kerítés húzva elé:P

Talán egyeseknek még rémlik az a dedikált SP fotó Hanzs ajtajáról. Nos azóta Bonyi segédletével ez kiegészült, így Dundikával már simán észrevétlen marad SP, annyira nem is gáz.

Pörkölt rizs. Ha játszadozol a rizses zacskóval, akkor ne lepődj meg, hogy ez lesz az eredménye. Zsoltinál készült mézes-mustáros csirkés kaja, főtt rizzsel - avagy részint pörkölt rizzsel. Büdös tud lenni és nehezen takarítható, ha lehet, akkor kerüljétek a főzőlapon pirított ételeket.

Azon emberek csoportjába tartozom, akiket ha bezárnának egy szobába aminek a közepén csak egy gomb lenne, szinte gondolkodás nélkül megnyomnám azt. Hiszen egy gomb arra való, hogy megnyomják:P E kép láttán is olyan "Hú de megnyomnám az összes piros gombot!" érzésem volt. Rakétakilövő-központba ne vegyetek fel dolgozni!

A végére meg egy táblaszett, ami csak azért jó, mert amikor megláttam a járdán, hogy az árnyékuk festette nyíl konkrétan rám mutat, akkor megálltam és 1 másodpercig vártam, hogy most mi történik:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr942421433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2010.11.08. 23:47:20

@csacse: a Tokyo Hotel meg NEM EMOOOOOOOOO! :D
süti beállítások módosítása