atom

5 kép a telefonból - 2.0

2010.10.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
5 kép a telefonból - 2.0 Tovább

Szimmetria - miközben mosogatás után észrevettem ezt a kis csendéletet elgondolkodtam. Ha skizofrén lennék érteném, hogy magammal kajálok, kávézok, stb. Ha Monk lennék, akkor arra törekednék, hogy minden szabályos, egyforma, egyenlő legyen. Vajon egy rejtett Monk vagyok, vagy esőember, aki rutinszerűen így pakol? Egyik sem. Csak szimmetrikusan jött ki:P Bonyi egyébként egy tonna cuccot fedezett fel ezután, amiből kettő van a konyhában. Nem hiába. Az ember társas lény, még egyedül is:)

Hanzsnak SP-től - no comment, viszont nem bírtam nem kirakni:P


Cukorfalat a Frei kávézóban - sokkal találkoztam ezek közül már én is:) Egy régi ismerősöm gyűjtötte őket. Cipősdobozszámra pihent nála a temérdek cukor.

Mosogatás közben fedeztem fel, hogy a tepsim Bonyhádi - biztos ezért sült meg kicsit lassabban a múltkori sonkás rakott makaróni:) Azért mekkora jó, hogy maximalizálják az árát:P

Tudjátok, van az a szöveg, amelyikben össze-vissza keverik a betűket a szavakban, mégis el tudjátok olvasni, szinte folyamatosan. Kirakták a szerkesztőségben ezt a faliújságra. Lájkoltam:)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr462333701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.10.07. 14:19:59

Ez a mindenből kettő dolog: akaratodon kívül is próbálod bevonzani a társat. Nem rég olvastam a Secret című könyvben hasonló dolgokról. Monk nem lesz belőled, mert akkor én is az vagyok, ugyanígy törekszem a szimmetriára, és még sorolhatnék számtalan dolgot..... azért azt hiszem noooormális vagyok... tőlem örökölted. :))))

Olya 2010.10.07. 19:41:32

1.: SP kontra Hanzs? Jesszusom...
2.: A Bonyi többet ér, mint 55 Ft... Minimum 60-at...:P
3.: utolsó kép LIKE!!!

:)

kisherold 2010.10.08. 20:01:49

ez a korrektor dolog érzékeny pont azért. mert igenis kéne...

amúgy Hanzs elárulta, hány kiscsajt lökött félre ezért a dedikált képért? :P :D
süti beállítások módosítása