atom

Szombathely Slow Motion

2010.10.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Szombathely Slow Motion Tovább

A szombati kreatív, lassított, gyorsított, time laps, s lényegében sok műfajú, csak jó operatőri munkával és zenével kísért kisfilmjeim közé találtam egy tökéletesen passzolót, ami még helyi vonatkozású is, SŐT!

Sőt, a videózásban jártas Ádi - vagyis Pappa - (vonatkozó blogtartalomért katt a nevére) készítette e felvételeket, gördeszkás 'csapata', bandája, crew-ja, barátai, cimborái, falkája körében:P
Imádom amikor a zene és a kép harmóniát alkott együtt, mint ahogy ebben a videóban is:) Erre a hétvégére valami lassulósat akartam, egyértelmű volt, hogy mi lesz:)

Záró mondatként valami olyasmit akartam írni, hogy örülök, hogy ismerem az Ádit, mert jó fej és ilyen meg olyan jó videós, de lévén, hogy az összes mondatom csontig benyalás lett volna (az meg már megtörtént itt), inkább csak annyit írok, hogy: Ügyes gyerek a cimbi!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr602374370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2010.10.17. 21:10:52

Óóó,Óóóó,Óóóó!:)
Kiszikösziköszönöm!
Remélem novemberben tudunk együtt is dolgozni végre:D Tökjó lenne!
süti beállítások módosítása