atom

Nosztalgikus gyerekeskedés: Kinder tojásozás

2010.08.25. 08:30 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Nosztalgikus gyerekeskedés: Kinder tojásozás Tovább

Bonyival ebéd után bementünk a szerkesztőség közelében lévő kisboltba, mindenki veszi a maga cuccát, amikor is kuszúrtuk a pénztár mellett a kihagyhatatlan angebot: Kinder tojás 100 forintért. Egyből le is csaptunk az ajánlatra, rég vettünk kinder meglepetést:) Pár darab a kollégáknak is jutott:P (Szavatosság 2-3 hét múlva lejár, ezért az akció)

Eszembe jutottak azok az idők, amikor még nem volt ilyen minden napos dolog - mondhatni ünnepnapokon járt, ki kellett érdemelni nagymamától, szülőktől. Azért tudtuk értékelni annak idején elég rendesen, még az ilyen apróságokat is, aztán szép lassan alábbhagyott e rajongás. Nem tudom, hogy ma hogy megy a gyerekeknél, nekik is még ilyen "hű de hű de" dolog, vagy ennek már nyoma sincs? Bonyi mesélte, hogy ő bizonyos számú ötös megszerzése után kapott egy-egy kinder tojást (ötös mint osztályzat, s nem mint pacsi).

Kibontás után meglepődtem, hogy a műanyag belső tojás már kicsit más anyagú és a tető sem válik külön az aljától, mert egy kis füllel össze vannak kötve. Bonyi egy ilyen kerekes ufó izét "nyert", amiről nem tudjuk igazán micsoda, az enyémben én pedig Hami figuráját találtam, a Hupikék Törpikékből.

Nah, kis nosztalgiás (mert nekem a Kinder tojás már nosztalgia) gyerekeskedés is kell néha:P Pláne, ha akciós! :)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr432245392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása