atom

Allergiás motorbalesetes pincsitetkós hülye keddkezdet

2010.07.20. 13:28 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Allergiás motorbalesetes pincsitetkós hülye keddkezdet Tovább

Tegnap este kitakarítottam kicsit az Atombunkert, porszívózás, portörlés, rendrakás s egyebek. Épp a fürdőszobában tartott a tisztaság-kommandóm, azon belül is a trón fényesítésén ügyködtem, amikor egy erősen savas vízkőoldót alkalmaztam s sikerült egy olyan elegyet összehoznom, hogy annak a gőze a fajanszot nem is, de a nyálkahártyámat erősen megmarta egy slukk után. Ventillátor, két óra belépési tilalom, túléltem, tisztaság van.

Ma reggel hülyén indult a nap. Kicsit forró volt a vasaló, amikor hozzáért karomhoz, kicsit fájt, amikor belerúgtam a székbe mezítláb. Elindulva beugranék cigiért a trafikba (zárva), gondolom, hogy majd a boltban a másik oldalon, az is zárva áruátvétel miatt. Nem baj, megyek az újságoshoz, ott nem tudtak kétezresből visszaadni, sebaj, alig három méter a bankautomata, majd veszek le pénzt - gondoltam - természetesen az volt kiírva, hogy átmenetileg nem üzemel.

Beérve épp letettem magam és már mentem egy motoros balesetéhez - "tök jó" napi szinten szembesülni s sok motoros balesettel úgy, hogy tudom én is maholnap a két kerékkel szelem az utat. Ez a baleset is növeli a "nem láttam" statisztikát, a nő kanyarodni akart, csak nem látta a motorost, aki most kórházban van, motorja meg darabokban. A nőnek nem lett semmi baja. Azért beszédes a két hír címe a kezdőlapon - kihajtottak eléjük, mint ahogy elém is kihajtanak állandóan (erről már írtam párszor).


Mindezek után átmentem a vasútállomásra pénzt levenni, allergiaroham kapott el, tüsszögtem félpercenként, egy helyes lánnyal próbáltam szemkontaktust teremteni egy másodpercre, de kicsit furcsán is nézett, ahogy könnyes csíkszemekkel, és eltorzult arccal próbáltam visszafogni a következő tüsszentésem. Végigprüszköltem az állomást, beálltam a sorba zsebkendőt venni, 7-8 tüsszentés volt mire sorra kerültem, mert az előttem álló lottózott, és ott volt kedve kitölteni az ablaknál állva.

A postán a hosszabbik sort fogtam ki, másodjára beállva, amikor már megvolt minden címzésem és küldeni valóm, akkor ismét a rosszabbik ablakhoz álltam, mivel az utánam jövő három ember hamar végzett a másiknál. Átálltam oda, persze ez is rossz választás volt, rögtön beragadtam 78 ezer csekkes néni mögé, a másik ablaknál pedig megindult a fél perc/ügyfél sebességű kiszolgálás. Imádom ezt a napot.

Végül láttam egy nőt, kocsijába ugrott be palotapincsije (nem csípem a pincsiket különösebben), melléjük érve a nő lapockáján egy tetoválásra lettem figyelmes, ami a kutya fényképe alapján készülhetett - s ránéztem az ebre, amely pont olyan fejtartással ült, mint a tetováláson. Kirázott a hideg. Nem igazán bírnám rátetováltatni kedvencemet magamra, de a pincsitetkó ezt még ragozza... Huhh....

Lehet, hogy hallgatnom kellett volna ismerősömre reggel, a zebránál futottunk össze, ő már a trafik-bolt-újságos-automatás sziutációk után is azt mondta: Na az ilyen napokon mondom azt, hogy inkább be se menj dolgozni, menj haza...

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr302163583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.07.20. 20:55:56

tipikus sokhátnyilvános nap

Törzsvendég:-) 2010.07.21. 06:56:45

Ezen a pincsis tetkón jót röhögtem.Én is láttam a minap egy frankót,a padon ült egy megtermett, jó barna öregasszonny, a karja kb. akkora volt mint az én combom,(volt felület,na ezzel nem azt akartam írni,hogy nekem nagy a combom:-),egy férfi arcképe volt rávarrva,felette Miska felírat.Azon filóztam,mikor csináltathatta?Ráadásként szotyiztak a padon,és természetesen nem a 2 méterre lévő kukába dobáltak a szemetet (voltak egy páran),fúúúú nagyon felcsesztem magam ezen,baromira nem bírom a szemetelő embereket....

-Ani- 2010.07.21. 14:37:25

Egyformán sz.r napunk volt tegnap. Sikerült kétszer is eltévednem Ausztriában, mire ide értem addig már csináltam egy röpke kirándulást is az országban. Este ki akartam állni a Holdat bámulva és utánozni ET-t....Haza...Haza... :)
süti beállítások módosítása