atom

Kietlen Los Angeles - 28 nappal később

2010.06.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Kietlen Los Angeles - 28 nappal később Tovább

Bizonyára hallottatok már a 28 nap múlva című filmről. Ennek röviden a sztorija az, hogy kiszabadul egy vírus, ami az emberekt zombivá változtatja, s amikor egy srác (aki kómában feküdt) felébred a kórházban, kihalt világot talál maga körül. Ez a felvezetés csupán azért kellett ehhez a kihalt Los Angelest bemutató videóhoz, mert hétfőn este a néztem a klubban, történetesen 28 nappal az után, hogy feltöltötték.

Jó zenével, jó képekkel, ügyes utómunkával oldotta meg az alkotó a kihalt városképet, ami egy Los Angeles méretű megalopoliszban elképzelhetetlen. De napjainkban már nincs lehetetlen, mindent megold a digitális utómunka, láthatunk bármit, elhihetünk bármit, így már képzeletünket sem kell annyira megerőltetnünk, csupán be kell pötyögni a google-ba elvadult fantáziaképünket, s valószínűleg felleljük azt a neten valahol.

Nézzétek az üres várost:

Néha fantáziálok ilyen képeket, de helyben nem is kell messzire mennem. Szombathelyen is sokszor találkozni hasonló utcaképpel. Helyenként egy jó kis zenével nem is lenne olyan nehéz dolgunk felvenni egy ilyen videót.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr922099707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása