atom

USA vasak, erősember, kosár és foci - hétvége képei

2010.06.07. 12:48 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
USA vasak, erősember, kosár és foci - hétvége képei Tovább

Ezen a hétvégén sem maradtam otthon a hátsómon ülve, több eseményre is elmentem, s fényképeztem, eleget. E képekből választottam ki párat, hogy így hétfőn délben legyen már valami bejegyzés a blogomon, ha már két este is a gép előtt görnyedve aludtam el:P (A beillesztett képekre kattintva galéria nyílik!)

Szombaton amerikai autók gyűlekeztek Vépen, Mustangokat félretéve ez a piros Dodge lett a kedvencem, akarom!

Ugyanezen helyszínen erősemberek versenyeztek, kamiont húztak, kőgolyókat pakoltak, s láttunk egy érdekes környezetbarát megoldást is: Trabi, ami nulla liter üzemanyagot fogyaszt százon:

Szombaton este Nightball-t rendeztek a SIC-ben, abból a galériából ez a kép lett a kedvencem, képalának: Kosárfej egy fejes után...

S természetesen elmaradhatatlan falusi focimeccseken is voltam, először Szentpéterfán, ahol ágyugolyóként csapódott a labda a játékosok alkotta falba. Nézzétek az arcokat!:

Tipikus csendélet:

Majd Szentpéterfáról Gasztonyba mentem, igaz kicsit trükkösen. A GPS háromszor akarta, hogy a szántóföldre forduljak, mert szerinte ott volt út, aztán idővel osztrák falvakban találtam magam a poros út után. Végül odaértem a második félidőre. Így nézne ki egy fitnesszlabda méretű bőrbogyó:

És gól utáni örömködés "kicsi a rakással", ami közben a góllövő fejét annyira megnyomta ránehezedő csapattársai súlya, hogy pár percre le kellett vonulnia a pályáról, szédült kicsit:P

Kattogtassatok és nézegessetek képeket:)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr452062691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.06.07. 15:30:19

annyira joek a focis képeid, tetszenek, nagyon beszédesek :-D
nővérkémmel régebben néha kijártunk az otthoni focimeccsekre, de csak azért hogy röhögjünk. egy élmény volt!
...az a rózsaszín mez...kezdek irigykedni a srácokra :-D muhaha! már csak a hellokitti hiányzik róla |-D

ditlzon 2010.06.07. 15:31:43

a mustang lehet az enyém? :-D

-Ani- 2010.06.07. 21:31:26

Nagyon jóóóók a focimeccses képek! Azt hittem a gépemmel van valami, de nem, tényleg rózsaszín mez... Rózsaszín??:) Piros volt, csak hypó került a mosóvízbe, fehér volt, csak összemosták a kapus zoknijával, vagy esetleg....hm.... kicsit túl femini beütésű egy-két ember, és a csapatszellem mindenekfelett!:)))))))

Atom · http://atom.blog.hu 2010.06.08. 10:19:09

@Ditlzon: Köszönöm:) A Mustang a tied lehet, bár az egyik kedvenc autóm, de nekem a '67-es évjáratúak tetszenek igazán, lemondok róla, ha enyém a Dodge:)

@-Ani-: Bonyi mondta, hogy otthon és vendég-ben más-más mezük van. AZ otthoni mezük kék, a vendégmez rózsaszín. Hogy ki találta ki? Nem tudom, de lehetett volna piros, zöld, fehér, lila, sárga, bármi. No mindegy, biztos S. Kristóf volt a tervező:P
süti beállítások módosítása