atom

Mondatokban

2010.05.09. 12:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Orvosnál: "Hú de bizarr színe van." - mondja hétfőn az orvos a torkomat vizsgálva, amikor nem múló torokfájásom miatt végre benéztem egy rendelőbe. Kiderült, hogy egy hatalmas gennyzacskó van a mandulámon és az általam használt gyógymódok nagyon jók lettek volna.. ..egy szimpla torokgyulladás esetében. Aztán később ilyet is mondott: "Megnézném mégegyszer, nem minden nap lát ilyet az ember." - később megdícsérte a kendőmet a nyakamon, mert megy a kabátomhoz:P

Munkahelyen: "Atom. Holtában is lehet fotózni. Neked kell." - na ennyit a sajnáltatásomról:P

Rutinon: A gumiabroncs futófelületén a mintázat el kell, hogy érje az 1,3 mm mélységet. - mondom én, mire a biztos: Mennyit? - Minimum 1,6 mm kell, hogy legyen. - mondom zavartalanul. - Az előbb nem ezt mondta. - feleli a biztos, mire én egy kérdő hümmögést követően folytattam a felsorolást.

Fő téren: "Megvan a blogtéma" - mondja Hanzs, miközben ámulva nézzük, hogy Timi lakozza a körmét egy félhomályban alkoholszagtól gőzölgő sörsátorban valamivel este 11 után. - Nők. Meglepő dolgokra képesek néha, meglepő helyeken/helyzetekben. - szummáztam magamban a helyzetet. - egyébként még aznap este megismerkedhettem egy olvasómmal is:)

Koncerten: Az oké, hogy az első tíz percben lehetett fotózni (vaku nélkül) egy koncerten, amikor az együttesből a zenészek nem is voltak a színpadon. No mindegy. Az is az ő dolguk, hogy a képeket utána bekérik, és cd-n kell elküldeni egy külföldi címre. Rendben. De az, hogy egy szabadtéren rendezett koncert alatt odajönnek hozzád a tömegbe és szólnak, hogy ne fotózz, az már nagyon gáz. Arrébb áltam pár méterrel és csináltam még pár képet, de akkor is. Ez mekkora hülyeség a szervezéstől/menedzsmenttől vagy akárkitől...

Dugóban ülve: Nem akarok pesti lenni, de anya sem. S ültünk tovább a dugóban.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr351971264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2010.05.10. 14:07:54

melyik koncerten voltak ilyen gyökerek??

Atom · http://atom.blog.hu 2010.05.11. 11:37:18

@ewok36: A Gil Scott-Heron koncert volt ennyire akadékos...
süti beállítások módosítása