atom

Így születnek a legjobb ötletek - LEGO módra

2010.05.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Így születnek a legjobb ötletek - LEGO módra Tovább

Amikor az ember ötletel és hirtelen eszébe jut valami, akkor kigyullad egy képzeletbeli villanykörte kobakja mellett, s ezt szívesen ábrázolják képregényben, rajzfilmben, filmben s egyéb helyeken. Annak idején Archimedes Heurékát kiáltott, valószínűleg csak azért, mert majd 2000 év telt el ezután, mire feltalálta Edison a villanykörtét - a gyertya belobbanása pedig gagyi lett volna annak idején.

Egyes LEGO bűvöletében felnőtt feltalálók biztos a lenti videóhoz hasonló módon lelik meg a ösvényt a találmányokkal kikövezett rögös úton, ami végül a művükhöz vezet. S vajon hogyan néz ki egy ötletgyár? Alább kiderül:

Nagyon tetszenek a vitrines ötletkörték - az egyik kedvenc részem a videóban. Szeretem az ilyen kisfilmeket, meseszerű fantáziavilág, amiben időközönként szívesen tanyáznék egy kicsit többet is, mint amennyi időre az effajta videók repítenek oda...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr851982966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ndavid42 · http://flickr.com/ndavid42 2010.05.08. 08:00:54

Ez de jó! :D
Nekem legós-stopmotion-videó témában ez nagy kedvenc még, főleg, h eszembe juttatja a jó kis C64-es korszakot, na meg a zene is csúcs: www.youtube.com/watch?v=4qsWFFuYZYI

-Ani- 2010.05.08. 18:16:09

Nekem is tetszik! :)
süti beállítások módosítása