atom

Vancouver time laps - az elmúló idő megörökítve

2010.02.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Vancouver time laps - az elmúló idő megörökítve Tovább

Igazán már nem is tudom, hogy hányadik time lapse videós bejegyzésem ez (na jó mégis tudom, ez a harmadik). Szeretem az effajta videókat s most is találtam egy gyöngyszemet, ugye mindjárt startol a téli olimpia Vancouverben, s ennek kapcsán tettem fel egy olimpiai készülődéses fotóanyagot, majd kerestem pár videót is, amikor belebotlottam ebbe. Ez egyszerűen csodaszép, ahogy a hullámzó felhők – avagy köd – beteríti a várost, s persze az egész úgy egyben egy hangulatos képet fest erről a kikötővárosról, amelyet a világ egyik legnemzetközibb városaként tartanak számon (azért, mert az ott lakók majd’ felének nem az angol az anyanyelve). Na tessék csak megnézni, szép:

 
 
Egyébként nem tudom, hogy miért van ez, de már évek óta valamiért vonzódom Kanadához. Tetszik, s bár olykor texasi cowboy is lennék, mégis amikor Kanadát említik valahol, akkor nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy egyszer el kell utaznom oda legalább egy hónapra. Nem tudom magam elképzelni sem jéghoki csapatban, sem pedig juharszirupos palacsintát reggeliző kisvárosi favágóként (ó, micsoda kockásinges sztereotípiák:P ). De nagyon-nagyon megnézném:)

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr281729565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása