atom

Ringatózás egy Citroën CX fedélzetén

2010.01.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Ringatózás egy Citroën CX fedélzetén Tovább

A héten egy Citroën CX-ről írtam, ami nem egy óriási ritkaság, inkább csak a ritkuló francia hajók táborát erősíti. Eme bárka (mert ugye minden régi hidro-pneumatikus Citroën egy igazi aszfaltbárka) kényelmesen ringatózik a kátyús úton, hatalmas utasterében kényelmesen elücsörögve hallgathatjuk Grace Jones-tól a Libertangót (Grace Jones volt az autó reklámarca - Jézusom! REKLÁMARC?! Bár érdekes az autó is, és Grace Jones is különc volt annak idején).

 

Szóval szeljük a szürke városi habokat, meglovagoljuk a zöldhullámokat, a kanyarokban pedig átrohanunk a fedélzet belső felére, hogy ellentartsunk a vitrolának, ha már egyszer olyan érzésünk van, mintha le akarna szállni a kasztni az alvázról. Aztán amikor szól a sofőr, hogy ne hintázzunk a majrévasba csimpaszkodva, szépen visszacsusszanunk a helyünkre és csak suhanunk tovább a vasban. A cikk elolvasható ide kattintva. S bár a kommentekben cseszegetnek a David Bowie zeneválasztás miatt, én őszintén lesz*rom, mert nem érdekel, hogy homár-e az előadó vagy sem. Megy a videó alá és kész. Pont.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr731652016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2010.01.08. 17:24:12

Arra nincs lehetőség, hogy az autós fotóidat is felpakold az indafotóra?
Ez is egy marha jó kép, de nem tudom kitenni háttérképnek, mert nem elég nagy a felbontása.

Atom · http://atom.blog.hu 2010.01.09. 00:23:30

@Tommi: Köszönöm!:) Teszek fel 1-2 napon belül indára képeket, de oda csak 800x600-ban szoktam vízjellel. Tehát megnézed, felírod melyikek kellenek, dobsz egy mailt és küldöm eredetiben. Oks?
süti beállítások módosítása