atom

Mondatokban

2009.11.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Mondatokban Tovább

Kolesz előtt: Úgy fázom, hogy remeg a seggem. - erre kitör belőlem a röhögés, mert eszembejut az Bud Spencer & Terence Hill film, amelyikben a két színész egy szambázó popóval beszélget az egyik jelenetben.

Különféle szituációkban: rájöttem, hogy kicsit hisztis vagyok, amikor egyszerre nem akar menni több dolog. Amikor az egyik kezedben szatyor van, a másikban táska, és akkor kéne megigazítanod a ruhádon valamit, vagy a kocsiban marad a lakáskulcs aznap, mikor a legmesszebb parkolsz a kéglitől, és a legtöbb cuccodat cipeled. Ilyenkor idővel nekiállok ciccegni, meg sóhajtozni, van amikor már morgok és nyögök is. Olyan, mint amikor hisztizés előtt áll az ember. Fantasztikus.

Egy időfolyamban: a múltban volt egy álmom, ami megvalósulhat a jövőben, s ez boldoggá tesz a jelenben. Erről bővebben majd később.

Szerkesztőségben: A lovat nem csak hajtani, hanem etetni is kell. - mondta kollégám, miután megjegyezte, hogy menjek szabadságra, mert sokat vagyok bent már egy ideje. Igaza van...

E bejegyzés írása közben: Hmm. Ez jó volt! Meg a film is. - mondom, miután megittam a fahéjas kávémat és megnéztem az Alkonyat című filmet. A film tényleg jó volt:) Jah, hogy néha hangosan kommentálom az életem? Az egyedüllét kihozza az emberből, no meg amúgy is egy csomót beszélek magamban. Rengeteg élethelyzetben beszélek a fejemben, reagálok a hatásokra, mérlegelem a lehetőségeket, színezem az eseményeket. Sokszor olyan, mintha egy kisfilm lenne az egész élet, amit javarészt narrálok a fejemben:P

E pillanatban (ez 0:59-kor van konkrétan): eszembe jutott, hogy el akarok olvasni egy-két oldalnyi szöveget, úgyhogy most befejezem a mondataimat, a hét eseményeit már elég jól kommentáltam a balesetes brékinggel, meg a nyakfájós sztorival:P

10 perccel később: Na beugrottam egy pillanatra a youtube-ra és ezzel a mesével találkoztam. Kb. a háromnegyede után már nagyon jókat röhögtem:) Ajánlott:)

 A rajzfilmben feltűnik egy szösz a kép alján. Szerintem az véletlenül került oda, s már annyi képkockára rákerült, mikor észrevették, hogy egy nagyon ötletes megoldással, a mesébe csempészve szedték ki. Vagy nem?

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr171559976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunboy 2009.11.29. 22:43:43

nem ismerték még a radírt :P ja és javulást :D

Hanzs 2009.11.30. 09:20:54

a remegő seggről az jutott eszembe, h. 7végén az egyik filmben a következő mondat volt:
- az én feleségemnek akkora segge van, ha megütöm karácsonykor még szilveszterkor is remeg...
Nagyon kellett ezen röhögnöm vagy 5 percig, hiába vizuális tipus vagyok :DDDDD

Törzsvendég:-) 2009.11.30. 09:26:55

@Hanzs: Ez melyik filmben volt?:-):-)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2009.12.02. 23:10:10

@Törzsvendég:-): vasárnap ment a TVben, nemtom melyikkettő kereskedelmiből, de abból amiben egy csomó menyasszony fut egyetlen srác után aki 100 mihályt kap ha megnősül 72 órán belül....

Hanzs 2009.12.03. 10:04:09

én vok a csacse is :)
csak elfelejtettem a regem és a jelszómaz is, most azért vagyok ezen onlájn mert itt meg megjegyezte a gép...:)
vicces szitu :)
süti beállítások módosítása