atom

Még mindig a kék-sárga ara a favorit - Díszmadár-kiállításon voltam

2009.10.10. 08:18 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Még mindig a kék-sárga ara a favorit - Díszmadár-kiállításon voltam Tovább

A blogomon mondhatni már megszokott, hogy évente egyszer felbukkan egy-egy díszmadár. Idén is elmentem a kiállításra, ahol a tavalyihoz és az, az előttihez hasonlóan szétfotóztam az agyam, s leginkább a kék-sárga arapapagáj környékén:)

Katt a képre, galéria nyílik! Ide kattintva pedig némi hírt olvashattok a kiállításról. Azt ne kérdezzétek, hogy miért vagyok annyira oda a fent beszúrt szárnyasért.
Idén kicsit menekült előlem, ha felemeltem a fényképezőm, egyből a ketrec másik felébe sietett. Ezt a macska-egér játékot csináltuk egy darabig, majd megsértődtem, kiosztottam és otthagytam. Amikor visszamentem közel jött, csináltam róla egy profil fotót, s utána újra nekiállt elmászkálni. Elszórakoztunk egymással:)

A 2007-es kiállításról itt írtam, a 2008-asról pedig itt.

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr311439951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása