atom

Önarckép vámpírokkal - Samsung fényképező-videó

2009.10.07. 11:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Önarckép vámpírokkal - Samsung fényképező-videó Tovább

Bonyi küldte át a videót, amit a bátyja küldött, akinek nem tudom ki küldte. Tehát: önök küldték rovatunk ismét jelentkezik, ezúttal egy zseniális reklámmal, amiben egy igen praktikus fényképezőgépet reklámoznak.

Bizonyára sokan szembesültek már azon elrontott képek tömkelegével, ami úgy készült, hogy magunk felé irányítottuk (olyan myvip-es tinédzseresen) a fotómasinát, majd nyugtáztuk, hogy fejünk búbja, a háttér, vagy csak épp a kompozíció nem túl sikeres a kitartott kézből készült képen. A Samsung kitalált egy megoldást, ami túlmutat a "mobiltükör" fogalmán: egy kis kijelzőt épített a gép elejébe.

Hogy miképp lehet ezt szuper módon tálalni, mindenféle rémekkel, akik ugyanebben a modern internetes világban élnek, mint mi. Közösségi oldalak, facebook, chat, miegymás - vámpíroknak és boszorkányoknak is. Ím:

 

Szerintem nagyon zsír az ötlet, de a reklám méginkább:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr221433531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.10.07. 13:31:56

Mert sose higgy a képnek, csak a két szemednek, az a biztos! :)))
Én is ismerek bányarémeket, akik most már tudom, hogyan raktak fel tuti képeket magukról az iwiw-re. :D
süti beállítások módosítása