atom

*megjegyzés* - bétában futunk (vasnepe.hu) én meg betegben is

2009.09.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
*megjegyzés* - bétában futunk (vasnepe.hu) én meg betegben is Tovább

Az Atombunkerbe lépve reklámújságok sorakoznak szétszórva az asztalon, két napi mosatlan edény halmozódik a mosogatóban, cipők jobbra-balra, a kanapén pulóver és nadrág csak úgy levetve, ahogy tegnap ottmaradt, a vasaló a konvektoron, papírkupac a földön, kábelek táskák úgyszintén. A gép előtt egy fáradt Atom pötyögi a sorokat, a kanapén egy fáradt Bonyi variál valami képeket - átállunk kérem szépen, átállunk.

Nem sok időm maradt magamra *Atom végigsimítja egyhetes borostáját*, kicsit bezsúfolódott ez a pár nap. Béla szervizben van (fényképezőgépem), a megrendelt tunert holnap küldöm vissza Pestre, mert rossz az adapter, rumli van, és dolgozunk, ugyanis bétában fut már az új ruhát öltött vasnepe.hu

Lévén, hogy béta, még alakulgat, javítgatják, a használat közben előbukkanó esetleges hibákat. A lényeg, hogy mostantól átláthatóbb menüstruktúrát és felhasználóbarátabb részleteket tudhat magáénak az "Atom Népe társoldala" :P értvén ez alatt, hogy képgalériáim és cikkeim egy részét rendszerint linkelem:)

Beteg is vagyok ám, ha már lúd, akkor legyen kövér, így még egy kis szipogás is végigkíséri napomat:P Lévén, hogy nem tollas a hátam és még nem röfögök, ezért a madár- és sertésinfluenza kizárt, jelenleg csak kicsit fáj a torkom és prüszkölök...

Most nem foglalkozom ezzel, ugyanis átállunk, ami sok munkával jár, de hát ez van, így ítéltetett a sors *Atom kicsit leteszi sztahanov tekintetét és a távolba mered vöröslő szemekkel*

Nah, ez van srácok. Még piszkálom kicsit az oldalt meg az anyagokat, aztán alszom, hogy holnap reggel újult erővel kiszipolyozhassam minden csepp energiámat akkumulátorjaimból, hogy a nap végére megint itt ücsörögjek, monitor fényétől lesült arccal...

(Na jó, már megint sajnáltatom magam. Azért annyira nem rossz a helyzet, csak ugye kéne egy-két nap helyrehozni a világom...)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr851414492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.09.29. 07:23:51

Mi a túró az a béta?:-)Mellesleg felénk a súgárbercis-szaporaf*sásos járvány terjed (beleestem én is egy napra,aztán két nap semmit sem ettem.(Betyer szarul voltam).Azért csak pozitívan,ommmm. ( Andi képzeletben,Buddha ülésben,szemet lehunyva küldi a pozitív energiát!:-)

-Ani- 2009.09.29. 10:30:28

Szegény kisfiam!
Mond, hogy segítsek?

Atom · http://atom.blog.hu 2009.09.29. 22:23:04

@Törzsvendég:-): Nah, Buddháztam kicsit, együtt zümmögtem a porszívóval délután. Megborotválkoztam, aztán kitakarítottam a kéglit, ez kellett a lelki békémnek:)
Azért béta, mert még akadhatnak hibák, amik éles használatban buknak le:)
Valami náthám lehet, teázom, a nagy rendben, tisztaságban. Nyugodt vagyok:) Most már egy csomó Elvist is hallgattam, azt hiszem befejezem az egyik cikkem és nézek valami filmet:)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.09.29. 22:23:45

@-Ani-: Ma már beszéltünk, hallottam a hangod, az otthoni híreket, egy gyereknek mi több kell?!

Törzsvendég:-) 2009.09.30. 06:52:48

@Atom: :-)Különös módja a meditációnak. Tegnap én is néztem egy filmet,teljesen feldobott,nagyon tetszett.(Ajánlom is)
www.port.hu/a_provence-i_fuszeres_le_fils_de_l_epicier/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=99026
A BB-akat meg nálunk csak decemberben adják (csak a filmklubban),nagyon várom,hogy milyen lesz.

Törzsvendég:-) 2009.09.30. 06:57:39

Ha tudom,hogy takarítani akarsz akkor inkább ezt tettem volna ide:
www.youtube.com/watch?v=cYYL1vybRU4
:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.10.01. 15:46:25

@Törzsvendég:-): Jajj de jó mindkettő... Az elsőt már sokszor hallottam, de sosem tudtam ki az előadó.. Köszi!:D
süti beállítások módosítása