atom

HammerTime 2. - egy kicsit részletesebben

2009.09.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
HammerTime 2. - egy kicsit részletesebben Tovább

Az elkövető
Ádit már mindenki ismerheti a blogomról, azt hiszem nem kell bemutatnom, még külön címkéje is van:)
Aki mégsem tudja kiről van szó: a csoporttársam volt először a főiskolán, majd az egyetemen, szombathelyi (manapság pesti). Gördeszkázik, és a gördeszkásokat videózza, egy jó fej ember, akinek nagyon jó az életfelfogása és imádom hallgatni ahogy vitázik, pontosabban érvel, oszt – kifejti a véleményét:) Láttam már egy túl magabiztos lányt, aki egy verbális csatában egy perc alatt elvérzett. Na lényeg a lényeg, Ádi, vagyis Pappa videózási tehetségét mind operatőri, mind rendezői s mind vágási téren – imádom.

Amikor egy szubkultúrát megszeretsz
Nekem a gördeszkások mindig csak gördeszkások voltak. Annyira álltam közel az egészhez, mint a görkorcsolyához vagy a BMX-esekhez: néztem őket messziről, és elismertem, hogy ügyesek. Egyszer megbeszéltük Ádival, hogy délután elmegyek velük erre-arra a városba, s fotózom őket. Akkor született sok kép, jobbak-rosszabbak vegyesen, akkor valahogy máshogy néztem erre az egészre, megtetszett amit a lapraszerelt négy kerékkel végeznek.

Pontosítás: mit is szeretek akkor most?
Na nem kezdtem el deszkázni azóta, és nem cserélődött a baráti köröm, csak mégis kicsit közelebb kerültem ehhez a világhoz, úgy éreztem objektivitást nyertem.

Az első ok
HammerTime – ez az egyik legfőbb oka. Mint sokan mások én is végigjártam már a youtube azon csatornáit, amelyek a nagy esésekről, elrontott ugrásokról és hasonlókról szólnak. Láttam pár zenés deszkás filmet is, de igazán nem érdekelt. Aztán láttam Ádi első HammerTime DVD-jéből részleteket, amit ugye be is szereztem, mert hát jónak találtam és még ismerősök is gurultak benne ismerős helyeken. Kb 3 hónapja megint megnéztem és még mindig jót nevettem a Dallas-os intrón meg úgy  elégedett voltam az egésszel.

A második
Ádi azóta tovább lépett, sok év felvételeiből elkészült 2009-re második nagyfilmje, a HammerTime 2 – e filmnek már nem egy klubban, hanem a szombathelyi Savaria mozi kistermében volt a premierje. A bemutatón nyaralás miatt sajnos nem tudtam ott lenni, de nem is lett volna helyem, mert a teremben még a földön is ültek. Aztán később összefutottunk, hozta Pappa a lemezt s bár késő volt még beugrott, hogy lássam az intrót. Egymás után kétszer néztük meg – annyira jó lett, hogy most öt soron át agyon dicsérhetném. Nem teszem – nagyon ütős, nagyon profi munka. Azóta már számtalanszor megnéztem. (Egyébként az intro mellett megnéztük az egész filmet)

Tehát a második
A második az nagyon szuper lett. Imádom. Király. A legjobban azt szeretem, amit a többi videóban is. Jó helyen jó lassítások, vicces részek kellő mennyiségben pont, ahogy kell és a legfontosabb: jó zenék, amikre hajszálpontosan van komponálva a videó. Egyelőre még nem tudok betelni vele, majd talán ha nem az asztalomon hever, hanem a polcra teszem, akkor nem botlom bele annyiszor és nem nézegetek belőle részeket.

Na ja
Nos igen, dicsérem itt oda-vissza, nekem nagyon tetszett, akit érdekel valamennyire e világ, annak nagyon tetszene. Nem tudjátok letölteni, én is megvettem. Mondjuk, hogy teszteltem és most leírtam:)

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr1001374153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.09.11. 12:43:25

ÓÓóóóóó,pirul a Pappa, úúúristen!:)
Hát...köszi,na:)
süti beállítások módosítása