atom

Press any key - a gomb márpedig létezik! (fotóval)

2009.08.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Press any key - a gomb márpedig létezik! (fotóval) Tovább

Ki ne találkozott volna annak idején vagy még manapság is angol nyelvű rendszerekben a "Press any key" felirattal?! Megannyiszor láttam már és persze mindenki más is Nyomjuk meg bármely (any) billentyűt. Na ja, aztán páran keresni kezdték az "any" billentyűt a klaviatúrán, amit persze nem találtak meg, s így születtek azok a manipulált képek, amin egy "any" virít a billentyűzeten a többi gomb közt.

Pár hete/hónapja Tompy küldte el nekem ezt a fotót, ugyanis forradalmi felfedezést tett még 2005 karácsonyán keresztapja DVD-lejátszójának távirányítóján. Nem köntörfalazunk, nem beszélünk mellé, feketén-fehéren ott van a távcsin az "any key", azaz a "bármely gomb".

Azt hiszem legegyszerűbb, ha idézem Tompy-t leveléből:

"Sose gondoltam volna, hogy összefutok ilyennel... :D ÉS IGEN!!! LÉTEZIK!!! Egy életre előre "presseltem az any key"-t... :P:D"
 

Lehet, hogy annyira nem látszik tisztán, de ha a kép megjelenítésére mentek és nagyítás, akkor jól látszik. A Samsung megcsinálta...

 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr691343238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása