atom

*megjegyzés* - áll a bál, karnevál

2009.08.22. 13:45 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
*megjegyzés* - áll a bál, karnevál Tovább

Kicsit elcsúsztam a mai napi bejegyzéssel, de az vesse rám az első követ, aki képes egy átdolgozott nap után hajnali háromkor még bejegyzést írni (vagy délelőtt, amikor már fent van egy cikk, egy képgaléria és két videó):P

Na jó, nem sajnáltatom magam, csak ugye karneválozom és ilyenkor szinte nincs időm semmire a programok megtekintése és a megfelelő adagú sör bevitele mellett. Idáig jól érzem magam, bár kevesebb helyszínen járok, mint az előző években, hiszen annyira nem jó a mostani programkínálat.

Első este frankó tüzes show-kat láttunk és Csík zenekar koncerten is voltam. Erről olvashattok itt, képgaléria pedig ide kattintva nyílik.

Második nap már kacifántosabb volt, felvonulással, rabszolgaválsággal meg egy überjó Boban & Marko Markovic Orkestar koncerttel. Ezekről is írtam itt, van két videó is a cikkben, na meg képgalériámat megnézhetitek ide kattintva.

Azért még beillesztem ide a Markovic koncertet, mert nagyon-nagyon tetszett:)

Holnap valamikor jelentkezem:P Nem biztos, hogy reggel hétkor:)

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr1001330646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása