atom

Hello Kittynek már macskája is van - de miért?!

2009.08.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Hello Kittynek már macskája is van - de miért?! Tovább

A héten csináltam egy összeállítást azon trendi cuccokról, amikkel manapság elárasztják a kisiskolásokat és tiniket az írószerboltokban. Ezt ide kattintva olvashatjátok.

Akad mostanság Hannah Montana, High School Musical és a többi megszokott figura: Hello Kitty, Playboy és a többiek. Miközben némi háttéranyagot kerestem megnéztem Hello Kitty adatlapját a wikipedián, és akkor tudtam meg, hogy Kittynek már macskája is van. Itt elakadtam egy pillanatra, azt hittem kimaradt valami az életemből, hogy Kittyt kölykedzett, mert elkapta valami környékbeli kandúr (esetleg Garfield). Aztán láttam, hogy Kittynek nem kölyke, nem húga van, hanem kismacskája, azaz háziállata (ahogy ők hívják: barátja). Ezen leakadt az agyam egy kicsit.

Nem bántom Kittyt, nem fikázom, mindenki nézzen körül a saját portáján. Én Flat Ericekkel élek, szóval egy szavam sem lehet, mindenkinek megvannak a saját hülyeségei, favorizált mesefigurái. Csak ugye ez olyan, mintha Dagobert bácsi kacsákat nevelt volna a széf mögött az udvaron nem? Egy macskának van kismacskája? - nem is akarom tudni, hogy hova fejlődik még-e kultusz. Félreértés ne essék, nem bántom az öreg macskalányt, csupán a szitu, a sztori furcsa nekem. Bár ez egy mese, és a mese épp attól szép, hogy abban mindent lehet - ez a gyönyörű, hajnali fél háromkor érvelni kezdek magam ellen:P Na jó, nem is ragozom tovább. Szóval Charmmy Kitty bővebben: Charmmy Kittyt a történet szerint édesapjától, George White-tól kapta születésnapjára. Charmmy külsőre nagyon hasonlít Hello Kittyre, de több macskás tulajdonsága van.  tulajdonsága van.

És itt van egy videó is, ami egyenlő egy kisebb agymosással:

Én maradok a Flat Ericeknél és prérifarkasnál...

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr541324622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.08.20. 10:00:10

vicesebb lett volna, ha Hello Kitty kiskutyát tart xd

igor2 2009.08.20. 11:47:02

Hát szerintem is Eric meg a prérifarkas sokkal jobbak.Amúgy a video elején mik voltak azok a fehér valamik??Egerek vagy gén kevert medvék??

Atom · http://atom.blog.hu 2009.08.20. 15:27:34

Hörcsögök. Kittynek az is van:P

Hajnal Pappa 2009.08.20. 15:51:32

Ki kérem magamnak a hörcsögeink nevében is...ez már WTF kategória!

Leijon 2009.08.20. 22:40:22

Jó ezt én mondom, pont én aki madagascar 2vel és oroszlánkirállyal kel, fekszik,él,hal és oroszlánmániás de ez már akkoris az IDIÓTIZMUS HATÁRÁT SÚROLJA=)
süti beállítások módosítása