atom

A balatoni boros szombat

2009.08.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
A balatoni boros szombat Tovább

Egy héttel ez előtt írtam arról, hogy milyen volt Balatonfüreden két héttel ezelőtt. Most írnék arról, hogy milyen volt a múlt héten. Némi időzavar után elmondható, hogy egy hetes csúszással számolok be a balatoni szombatokról, de ez direkt van:P

Szóval a múlt héten nem tékozló gyermekekként járultunk a vidámszínpad elé, hanem a borhetekre mentünk el, amolyan turistásan sétálósan. Borhetek lévén borozni kell, de a feltételek nem voltak adottak, mert hiába volt borból annyi, hogy abban már megtaláltuk volna az igazságügyi minisztériumot is (ugye borban az igazság), mi nem ittunk. Hogy miért? Nagyon egyszerű: én nem szeretem a bort (így egyesek szemében lehetek rossz ember), szóval jobbhíjján megittam odaúton egy sört a kocsiban. Apám szereti a bort, de ő vezetett, ezért nem ivott. Marci nem tudom, hogy szereti-e a bort, de a törvényben foglaltak szerint még nem szeretheti, hiszen csak 12 múlt. Anya pedig különösebben nem borrajongó, de azért megkóstolt volna egy-két decivel, csak egyedül nem akart, s hiába több ezer ember, nem akadt egy ismerős sem.

Így inkább sétáltunk csak a sétányon, két élőszobrot megtekintve. Na ja, az egyik vicces volt. Odaértünk, csináltam róla pár fotót, erre rámmutatott, hogy menjek oda. Nem tudtam mit akar, először anyát akartam odaküldeni, de a szobor nagyon-nagyon rám mutatott. Odamentem, kezetfogtunk, aztán intett, hogy hajoljak közelebb. Kicsit izgultam, hogy vajon mit akar, a odahajolt hozzám, s a fülembe súgta: "El tudnád küldeni a képeket e-mailben?" - persze, megjegyeztem a címet, visszamentem a helyemre, anyáék kérdezték mit akart, elmeséltem, kicsit meglepődöttek voltak, de erre csak annyit mondtam: "Miért? Egy szobornak nem lehet e-mail címe?" (A következő képen nem az email-es szobor van)

Aztán láttunk breakeseket is, meg tűzzsonglőröket, és rengeteg embert. Hömpölygött a pirospozsgás (borvirágos) arcú tömeg a sétányon, mi pedig mentünk az árral...

Ez a hétvége magasan jobb volt, mint az előző. Csináltam képeket is, amiket ide kattintva megnézhettek. A borhetekről némi szöveget pedig nyomokban itt ejtettem.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr931304064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2009.08.20. 15:56:58

e-mail-es szobor...hát ez a mai világ:D
süti beállítások módosítása