atom

Atom-válság - amikor úgy érzed, hogy nyakon öntöttek szarral

2009.08.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Atom-válság - amikor úgy érzed, hogy nyakon öntöttek szarral Tovább

Van úgy az életében, hogy az embert sorra érik a negatív hatások, amikor úgy érzi, hogy az ág is húzza. Júliusban engem nem húzott, hanem gerendával ütött a sors, az egyik legrosszabb hónapom utáni összegzés:

Egy háromrésztvevős koccanásba csöppentem, amiben mindenki hibás volt, javítás saját költségen. Nem volt olcsó. Aztán ellopták Sándort, a biciklimet, új bringa, új szokások, lett egy Fülöpöm, amit a lakásban tartok. Nem volt olcsó. Szembefújtam magam parfümmel, csípett. Nem volt kellemes. Közben egy erős anyagi sokk ért, mert más képletet alkalmazva pakoltam helyre a hátterem. Na mindegy, legalább most van mire gyűjtenem, ez kihat a következő pár hónapra. Nem volt jó megtudni.

Arra már meg sem emeltem a szemöldököm, hogy megbírságoltak, kifogtam egy amolyan öt percre befutok szitut, amiből tizenöt lett. Vajon a parkolóőrök mindig mindenhol ott vannak? Nem, de most ott voltak. Időközben az is kiderült, hogy benzintankot illetik cserélni autómon, elhasználódott, amióta nálam van alig volt teli tankolva, amúgy mindig csak a fele alatt, most korrodált a fele felett. Nem lesz olcsó. A bal első fényszóró hibája (nem ég 100%-osan), már csak hab a júliusi b*meg tortámon. Ami nagyon nem ízlik.

Ne maradjon ki az egészség sem, hiszen az sem szolgál rendesen, akad egy-két apróság, amiket most nem boncolgatnék (nyugi, koporsó még nem kell).

Hónap végén már vártam, hogy mi történik az utolsó pár napban. Nos szert tettem munkából adódóan az első haragosomra (Nem örültem neki), tönkrement a kártyaolvasóm. (Nem lepődtem meg), és 31-e óta úgy fáj a térdem reggelente, hogy a biciklizés és a lépcsőzés kikészít. Vivát!

Persze akadt egy-két pozitívum is, jó dolog, de ezek fényében csak alig-alig. Van az a mondás, miszerint: Az élet egy nagy sz*pás. Csak nem mindegy, hogy a farok melyik végén állsz. - azt hiszem ezek után változtatok a helyemen, mert valami itt nagyon nem oké...

 

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr861246799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.08.06. 08:09:32

Nővéremtől kaptam a névnapomra egy kis hajtogatós amolyan naptárszerű könyvecskét,tele szép idézetekkel (minden napra egy).fellapoztam neked egyet ami kicsit biztató.(Bár ez szeptember 17-re szól:-)
"A madarak már akkor rázendítenek,mielőtt a vihar teljesen elvonul,met végig tudják,hogy a felhők eltakarják,de nem űzik el a napot."
Szóval fel a fejjel a rossz után csak jó jöhet.

pankeey 2009.08.06. 17:44:44

nem am a vegen a cigit is lekell tenned!

ps.: ha nagyon gaz van, akkor irj banknak'!

tüncite 2009.08.06. 21:00:29

tudod a gödör aljáról már csak egyetlen irányba vezet az út! :)
fel a fejjel :)
www.youtube.com/watch?v=sHDke9JsFW0

Atom · http://atom.blog.hu 2009.08.07. 01:49:10

Köszönöm szépen a támogatást! Azt elfelejtettem leírni a bejegyzés végén, hogy nem vagyok magam alatt, ugyanis eredendően optimista vagyok, így az mindig felülkerekedik rajtam. Néha ez gáz, mert olyan, mintha nem lenne felelősségtudatom, de mindegy, nem leszek keserű. Amikor ér a baj, akkor emésztem magam, aztán egy-két nap és huss.

Persze összegzést olvasva tényleg vacak egy hónap volt, és olyan, mintha magam alatt lennék, holott nincs kikészítve a kötél a székkel, szóval semmi gond. Ahogy írjátok, fel a fejjel (fent is van), a gödörből már mászom kifelé.
süti beállítások módosítása