atom

Verda Napok - hát ööö oké, de lehetett volna jobb is

2009.08.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Verda Napok - hát ööö oké, de lehetett volna jobb is Tovább

A hétvégén rendezték meg az előtte agyonreklámozott Verda Napokat Szentkirályszabadján. Na persze ilyenkor elindul az ember, nagy előhangolódással, hiszen biztos olyan lesz, mint egyéb nagy tuningfesztiválok, vagy olyan, mint amilyen jónak mesélték Anyáék a tavalyit.

Katt a képre, galéria nyílik! Szerintem rossz helyen volt. Nincs bajom Szentkirályszabadjával, jó nagy reptér meg minden, de ha ennyire közel vagyunk a balcsihoz (7 km), akkor már jobb lett volna valahova a partra szervezni szerintem, mert így csak a tűző nap, a forró beton és a vizeskamion maradt, ahova ötpercenként jártunk hűsölni Marcival.

Látnivaló volt, csak kevés szerintem. Ebből össze is jött egy kis hangulatos videó.

Nem volt túl sok kiállító és az elengedhetetlen "húzó autók" sem voltak, hiszen ma már elengedhetetlen, hogy valamit villantson valaki, két Ferrariért meg egy Hummerért egy Chevy Bell Air-ért még nem mennek el az ország másik felére. Na jó én is elmentem, mert hát volt kiírva lángoló-drift meg miegymás, aztán végül pont azt és az esti programokat nem vártuk meg, mert szétaszalódtunk egész nap a napon. Repülni, Ferrarizni, tankozni, vontatózni, stb lehetett pénzért.

Ezért hát beszélgettem az elektromos bringásokkal, repültem egy Falke-val ismerettségeket felhasználva, ültünk az árnyékban, videóztam, fotóztam, nézegettük a kocsikat (nagyrészt házi-tuningosok), aztán fogtuk magunkat Marcival és eljöttünk, mert a 10 méteres magasságban lejtett egyperces hőlégballonozás sem volt már akkora élmény.

Repültem is Falke-val, az egy motoros vitorlás. Nem fértem el elsőre, aztán másodszorra sem, de harmadjára sikerült. Murphy, a legjobb az egészben, hogy amint felértem az első kattintás után lemerült az akksim. Nagynehezen azért megoldottam a problémát.

A Gasboards-os srácok is ott voltak, mindenféle elektromos közlekedőalkalmatosságokkal. Szuper volt az elektromos terepgördeszka is, meg jó fej volt a srác is, aki járkált vele. Itt van még egy kép róla, meg itt is egy, és itt is.

Tárgyilagos cikkem képgalériámmal ide kattintva olvasható.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr801286594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.08.10. 16:41:39

Szija

Én voltam a tavalyin és az idein is, és azt kell mondjam, hogy idén nagyot csalódtam. Ahhoz képest, hogy a tavalyi sajtótájékoztatón úgy harangozták be, hogy idén sokkal jobb lesz, most egy nagy darab szart dugtak az orrunk alá. Ha nem találkoztunk volna két nagyon jó fej, kissé idióta kollegával, hülyére untuk volna magunkat.

Az én kevésbé tárgyilagos cikkem itt olvasható:
diakok.szombathely.hu/node/1844
Ha gondolod nézd meg!
süti beállítások módosítása