atom

Az ittas vezetés ellen - érdekes figyelmeztető tábla

2009.07.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Az ittas vezetés ellen - érdekes figyelmeztető tábla Tovább

Az ittas vezetésről meg van a véleményem. Nem érdekelt sohasem, hogy xy a mértéktelenül magába töltött alkohol után még biztonságosan tud vezetni, és hogy sosem történt semmi baja.. ..aki részeg ne vezessen közúton. Persze van, amit én is tolerálok, de most ne menjünk ebbe jobban bele.

A hétvégén láttam egy nagyon érdekes, kőre festett figyelmeztető táblát, le is fotóztam, mert olyan egyszerű. Nem teketóriázik, nem palástol, nem keresi a különféle szituációs-szinonímákat, egyszerűen odatolja az arcodba, hogy ha iszol és vezetsz, akkor jön a halottaskocsi:

Láttam már rengeteg elrettentő reklámot, videón, képen, élőben. Ez nem az, ez nem rettent, ez csak "kimond". Szerintem a környezetébe tökéletesen illik, és pont elég, mert viszonylag sok korosztály látja (Balatonfűzfői bobpályánál van).

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr341270238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2009.07.27. 14:41:40

asszem nem neztem korul rendesen;
amugy komoly
süti beállítások módosítása