atom

Király a taxid bazmeg! - reggeli helikopterezés a Rába mentén 2. rész

2009.07.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Király a taxid bazmeg! - reggeli helikopterezés a Rába mentén 2. rész Tovább

Mint tegnap előtt azt ígértem, ma beszámolok a tegnapi élményeimről. Mivel már repültem párszor, ezért "nem nagy kunszt", hogy reggel ismét a jó öreg Kamov (39 éves) ülésében kötöttem ki, hogy fényképezzek és vidózzak. A látvány döbbenetes, de erről írok itt. A lényege a sztorinak az élmény, amit Csaba (a pilóta) szerzett tegnap a fel és leszálláskor (e történetet már elmeséltem a környezetemben szinte mindenkinek tegnap:P

Először is Anya vitt ki reggel két falu közt egy útra, ahol megálltunk, s a mellettünk lévő föld sarkán szállt le a gép, majd a rotoroktól félve laposkúszásban beszálltam, anyának integet, és már mentünk is.

Aztán rövid tankolás és egyebek után végigrepültünk a Rába mentén Csákánydoroszlóig, ahol a megbeszéltek szerint, az első alkalmas helyen kiszállok. Természetesen alkalmas helynek egy miniatűr füves platz pont megfelelt a főút mellett. Az már mellékes, hogy egy kajálda mellett volt, ahonnan kirohantak az emberek a robajra, hogy megtudják mi ez a hangzavar a reggeli kávézás közben.

Laposkúszás a kerítésig, Csabának integet, két kép kattint, aztán indultam is pár szempár keresztüzében a kereszteződés felé. Az egyik asztaltól odakiabált nekem egy faszi:

"Te! Király a taxid baz'meg!"

Köszönöm. Ez volt eddig az egyik legjobb élményem, ami leszálláshoz kötődik. Helikopterrel akarok közlekedni... Ötezerszer lazább volt így érkezni, mint bármilyen limuzinnal vagy luxusautóval:)

Itt a taxim:) Majd beteszek egy friss képet is később:P

Légifotók ide kattintva. Videó (most nem helikopterhanggal, hanem zenével) lentebb:

 

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr211216624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.07.03. 14:02:04

Bármily szomorú is az árvíz, gyönyörű a videó! Ja, és a képek is! :))
süti beállítások módosítása