atom

Kedvenc rajzfilmünk 8 - Goofy és a nagy mosás - Dolores

2009.05.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Kedvenc rajzfilmünk 8 - Goofy és a nagy mosás - Dolores Tovább

Széles palettája van a Walt Disney karaktereknek, sokat kedvelek is közülük, de akad egy No.1 is, nevesítve Goofy. Goofyt mindig jobban bírtam, a maga idiótaságával, hangjaival, mindenével:) Gabi, a doktor úr is goofysta, annak idején vett is egy plüsst, amit aztán lenyúlt öcsém, majd pár év múlva én (ha jól emlékszem, akkor tavaly). Azóta a plüss-Goofy az Atombunkert díszíti:)

Na, de lássuk, mi a mai kedvenc rajzfilm, amiben a cím és a bevezető után már egyértelmű, hogy ki játszik. Goofy cirkuszos, ruhájából ítélve porondmester vagy karmester, jelen esetben Dolores elefánt idomára. Dolorest fürdetni kell, aki ezért nem túl lelkes, sőt még a szappanra is allergiás, így várhatóak a bonyodalmak:P
Már az elején röhöghetnékem van attól, ahogy Goofy alszik, aztán utána jön a kis dal, ami beleeszi magát az ember fejébe, s bár kívülről kevésbé látványosan, de magamban hasonlóképp dalolászva, sarkaimat levegőben összecsapva térek majd nyugovóra ma este.

Némi prüszkölös-tüsszögős allergiám nekem is van, így együtt érzek Doloressel, szerencsére én nem szoktam sátrakat és embereket legyalulni, illetve felszántani az udvart egy-egy tüsszentős allergiaroham közben:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr81139949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása