atom

*megjegyzés* - Kötekedő-szemét-szemetelő

2009.05.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 8 komment komment
*megjegyzés* - Kötekedő-szemét-szemetelő Tovább

Tegnap délután hazafelé sétáltam, amikor az előttem gyalogló kb. 11-12 éves kisfiú a földre dobott egy papírfecnit. Felvettem, de kisvártatva már hullott a szórólap következő darabja. Azt is felvettem, s később a harmadik darabért is lehajoltam. Nagyjából két méterre ment előttem a kissrác, a zebránál melléértem és a kezébe nyomtam a fecniket:

Legközelebb a kukába. – a kisfiú mintha megszeppent volna, már kezdtem azt hinni, hogy ezentúl egyel kevesebb ember szemetel, amikor az addig a srác előtt haladó kopaszodó férfi (szerintem az apja) odafordult hozzánk.
Van valami probléma? – kérdezte, amire csak annyit mondtam, hogy: Semmi, csak inkább a kukába kéne dobni a szemetet s nem a járdára. – erre a faszi kivette a gyerek kezébe nyomott papírfecniket majd ledobta a földre és így szólt: Oda dobja ahova akarja. – a lámpa közben zöldre váltott, kommentáltam a szitut azzal, hogy: Na igen, a jó neveltetés. – majd elindultam, mire az apuka: Tudod kinek okoskodjál bazdmeg?! – nem érdekelt, elmentem, nem keresem a bajt, a faszi meg kötekedős volt.

A papírfecnik meg ottmaradtak a földön, a kukától egy méterre…

Tovább a poszthoz
8 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr91108702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozso82 2009.05.08. 08:50:47

Az ilyen köcsög apukákat kéne alkalmazni a Városgazdálkodásnál... egész nap a szemétben turkálhatna... remélem 1x odajut :-)

pankeey 2009.05.08. 10:11:00

ahelyett, hogy egy hatalmas pofont kapott volna a budos kolke!

zsozso:
sajnos az ilyen szemetek nem szeretik ennyire a sajat fajtajukat (:

ps.:
azert en a csatornaba cigi csikket dobalo embereket is megrugdosnam...

Törzsvendég:-) 2009.05.08. 12:27:57

Gyűlölöm a szemetelőket,száradjon le mindegyik keze.Jól tetted,hogy rászóltál a gyerekre.Én is rászoktam szólni aki szemetel,de a legjobban a csikkeseket utálom.És itt jegyzem meg,hogy néhány szolnoki buszsöfőr is elmehet a sunyiba amikor bagózik a buszon és szemrebbenés nélkül pöcköli ki.
Apropó van egy tuti dohányzás leszoktató cd-m,érdekelne?:-)

Atom · http://atom.blog.hu 2009.05.08. 12:38:15

@Veréb75: Igen érdekelne, ugyanis én vagyok az egyik csatornába csikkdobáló, akit a pankeey megrugdosna. Nem szemetelek, a csikk az egyetlen bűnöm... Megosztod velem a leszokós lemezt? Hátha segít az elhatározásban:P

tüncite 2009.05.08. 17:26:18

remélem ez a "hűde művelt" apuka, otthon a saját kecójában szanaszét dobált szemétkupacában él...
komolyan, aki nem tud normálisan élni ebben a környezetben, az másszon vissza a fára.. szocializációból 1-es :(
Neked pedig Atom, hajrá!! :)

Törzsvendég:-) 2009.05.09. 06:34:47

@Atom: Örömmel!Állítólag nagyon hatásos.Remélem sikerülni fog.:-)Parker Lewissal küldöm.NA erre kíváncsi leszek milyen hatással lesz rád a Rövid úton leszokni a dohányzásról lemez.
No erről lenne szó csak hangoskönyvben:
www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=3808 Hajrá Atom!!!
süti beállítások módosítása