atom

Országos Vizipipa Találkozó

2009.04.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Országos Vizipipa Találkozó Tovább

A hétvégén Országos Vízipipa Találkozón voltam Szombathelyen, persze ez nem azt jelenti, hogy idecsődült Magyarország pipás apraja-nagyja, hanem azt, hogy egy időben (idén 49 városban) kivonultak a vízipipáikkal a szabadba az emberkék és pöffékeltek egyet-kettőt szombat délután.

Tompy hívott az eseményre, rohantam is két esemény közt szaglászni egy kis almás-fahéjas füstfelhőt, meg volt ott még annyi más illat is, hogy a zöld gyepet igazi virágosrétté avanzsálta a baráti összejövetel. Szép sorban jönnek ezek a programok egymás után, a "csináljunk valamit egy időben egyszerre", mint a párnacsata, meg a Critical Mass bringaemelés (ez utóbbiról még írok, hiszen tegnap volt), csak még nem értem a képek végére.

Kb hatvanan voltak az emlékműnél, tiszta jó kis feelingje volt ennek a szombat délutánnak, nem ismertem sok embert és nem szoktám pipázni sem, akár vízzel vagy anélkül, ennek ellenére mégis jó volt jee. - Katt a képre, galéria nyílik!

A találkozóról írtam itt!

*pankeey többször felkeltett e bejegyzés írása közben, így mondhatom, hogy: "ez a bejegyzés nem jöhetett volna létre, ha... " :P:D

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr101075286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása