atom

Miért hordjuk a fényképezőgépünket tokban? - keserű tapasztalat - Grrrrr!

2009.04.17. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Miért hordjuk a fényképezőgépünket tokban? - keserű tapasztalat - Grrrrr! Tovább

Fú de ideges voltam tegnap... És még vagyok most is... A meggondolatlanság vagy inkább figyelmetlenség kárát szenvedem.
Kiküldtek helyszínre, gondolván elég lesz a kis gép, ezért azt vettem magamhoz táskámból, ahol már egy-két napja tartottam (hétfőn még fotóztam vele). Persze már csak amikor bekapcsoltam, akkor vettem észre, hogy nincs kép, közelebbről nézve meg azt látom, hogy be van törve. Grrrrrr! Utálom amikor nem lehetek az az "okos ember, aki a más kárán tanul"! Miért is nem raktam tokba azt a gépet, ha már egyszer van neki (tokja).

Na persze ez van, elfogadom meg minden, csak ugye idegesít a saját hülyeségem, meg a figyelmetlenség, a hülye kapkodás. Ezentúl tokolok, csak most nincs mit. Használni necces, működik, de csak az utoljára bekalibrált funkcióban, nézőke nincs, találomra kattinthatok. Ma azért még körbenézek neten, hátha van hozzá reális áron LCD, de nem biztos, hogy találok. Affene. Kb, 1 év körüli a gép, Grrrrrr!

Na ja, javaslom mindenkinek, hogy ne legyenek könnyelműek, és ha lehet ne maradjon otthon a gép tokja (amennyiben nincs LCD védő-plexi a gépen). Egyszer már jártam hasonlóképp, elestem bringával és a táskámban a Psion Revo kijelzője betört (érintésérzékeny), túl drága lett volna cserélni... De akkor elestem, így megvolt az ok, most meg?!

Az, hogy mikor és hogyan történhetett, számomra rejtély. Nem estem el, nem ültem rá, nem mentem neki, nem ütöttek el, nem esett le, nem csapkodtam, nem-nem-nem. Nem tudom mikor és mi történt:(

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr51069968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2009.04.17. 08:26:27

lehetett még gyári hibás is. feszült az lcd panel a helyén, egy kis hőmérséklet ingadozás (hirtelen), vagy minimális behatás, és elpattan. többször láttam ilyet monitornál.

Hajnal Pappa 2009.04.18. 01:48:51

hát nagyon sajnálom,nemjó az ilyen!Remélem azért sikerül szerezni kijelzőt!
süti beállítások módosítása