atom

Szívesen izzadnék a nyári nap sugaraitól a bőrülésen - veterán Mercedes

2009.03.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! komment komment
Szívesen izzadnék a nyári nap sugaraitól a bőrülésen - veterán Mercedes Tovább

Sosem voltam egy nagy Mercedes-fanatikus, de egy-egy példánynak azért sikerült elnyernie tetszésemet. Az SL mergák szint egytől-egyig tetszenek. Például mindig is imádtam Bobby Ewing piros, Mercedes 450 SL-jét. Na meg a 600-as SL, ami akármennyire is maffiózós vagy egyéb csoportba klikkelődős, akkor is tetszik.
Nemrég egy esküvőn jártam, nem én házasodtam, sőt nem is a rokonok, csak fotósként voltam jelen. Épp a Városházához igyekeztünk a házasságkötésre, amikor a parkolóban megláttam e szép Mercedes Benz 280 SL-t (Pagoda).

Tökéletesen restaurált példánynak látszott, az utolsó porcikájáig olyan újnak tűnt, mintha csak most gördült volna le a futószalagról, majdnemhogy látni vélte az ember még a német munkás leheletének páráját, amivel az utolsó kis porszemet is lefújta a karosszériáról.

Az autót nem tudtam agyonfotózni és még közel sem tudtam menni, mivel csak a teleobjektívem volt nálam (helyhiány), emellett siettünk az esküvőre is.
Sosem voltam egy nagy veterán-rajongó, de az ilyen szép állapotban lévő autók mindig is megfogták a tekintetem. Szívesen izzadnék a nyári nap sugaraitól egy ilyen kabrió bőrülésén. Bár lehet, hogy inkább úgy lobogna a hajam, mint a Dallasban Bobby-nak, aki szintén egy kabriót koptatott.
Annak most nem néztem utána, hogy pontosan mennyibe kerülhet egy ilyen állapotú négykerekű, de elsőre a google 10-14 millió forintos árakat dobott ki erre a gépcsodára.

Tovább a poszthoz
komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr791034304

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: louboutin boutique france 2018.05.21. 19:48:23

A Guardian szerkesztősége Orbán-ellenes fellépést követel – és az olvasói? - Mandiner blog

Trackback: louboutin heels paris 2018.05.21. 17:55:21

Ágica: már itt is számít a méret? - ɐɹúʇlnʞqnzs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása