atom

Kedvenc rajzfilmünk 3 - A téli álmot örző kutya - Psszt!

2009.03.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Kedvenc rajzfilmünk 3 - A téli álmot örző kutya - Psszt! Tovább

Igaz, hogy a "kedvenc rajzfilmünk" bejegyzéseim általában régi mesékről szólnak és vasárnap jelennek meg, viszont ebben az esetben most egy olyan rajzfilmet ajánlok, ami már felnőtt korban vált kedvenccé és ezt épp szombaton teszem:P Én akárhányszor látom, csak röhögök, egyszerűen nem tudok betelni a házból folyamatosan kirohanó kutyával:)

A menhelyről egy kutyát kér a medve, hogy őrizzék házát, míg téli álmát alussza. Közbeavatkozik egy másik kutya is, és persze a medve miatt csendben kell lenni.

A mese vége lemaradt a youtube-ról. Elárulom, hogy a gonoszkodó kisebb testű kutya mellé száll a mese elején eldobott papírrepülő, amit széthajtogat, fütyül egyet, a medve pedig erre felkelve ütni-vágni kezdi őt.

További kedvenc rajzfilmünk bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr21010489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása