atom

Múlt heti koncertzönge - Vad Fruttik, Ocho Macho, Jazzékiel, DJ Palotai és a többi 10 együttes koncertje

2009.03.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Múlt heti koncertzönge - Vad Fruttik, Ocho Macho, Jazzékiel, DJ Palotai és a többi 10 együttes koncertje Tovább

Azt hiszem a múlt hét kedvezett a koncertre járásnak, már ami engem illet. Volt olyan is amit kihagytam, például a Belgára sem jutottam el, de annyi helyre amúgy sem lehet menni egyszerre, nincs amőba a felmenőim közt. A Depresszió koncertre meg azért nem jutottam el, mert nem vagyok rajongótábor.

Kedden Vad Fruttik koncerten voltam, ami a SEK-en tartott Tavaszi zsongás első napi program része volt (a buliról írtam itt). Emellett volt divatbemutató, táncshow (hastánc és break). Nem mondom, hogy minden egyes hallgató rajongott a bemutatott ruhákért, de több lánykától hallottam, hogy gólyabálra felvenné egyiket-másikat.

Képeim a keddi buliról ide kattintva láthatók!

Aztán kevéske pihenés után (mert ugye ezek a bulik általában este kezdődnek és éjszakába nyúlnak, én meg reggel is dolgozom, na mindegy, kis hajtás még nem gáz. Tehát kevéske alvás után másnap este már a Tavaszi zsongás második napján voltam Shanti Ska Tones és Ocho Macho koncerten. Nem volt rossz, az Ocho Macho alatt még tátogtam is az egyik szám alatt:)

Képeim a szerdai buliról ide kattintva láthatók!

Csütörtökön volt egy kis 400km-es túrám, de az nem koncert volt és arról majd később számolok be. Szóval pénteken este már a moziban voltam, a Kultúrkapu Napokon, ahol a Jacked, a Shell Beach, a Jazzékiel és a Naked Vibration lépett a pulpitusra. Nem azt írom, hogy a közönség elé, mert kemény 10 fős volt a közönség az este. Az osztrák reggae banda, a Naked Vibration alatt már eggyel többen voltak.

Gitárosok - A Jacked, a Shell Beach, a Jazzékiel és a Naked Vibration pengetői

Az nagyon tetszett, amikor a Jazzékiel a színpadra lépett, az együttes énekese beköszönt: "Emberek! Gyertek ki abból a k*rva kávézóból!" - nos igen, sokan a kávézóban ücsörögtek, miközben kint az aulában együttesek tépték a húrokat. A Jazzékiel egyébként jó volt, mint ahogy a Naked Vibration is a maga német nyelvű reggae-jével:P

Képeim a pénteki buliról ide kattintva láthatók!

Szombaton meg következett a Kultúrkapu napok második napja. Fellépők: Cadik of Membran, Realistic Crew, Akkezdet Phiai és DJ Palotai. A koncert előtt vetített rövidfilmeken "szétröhögtem az agyam" - tehát jók voltak. A buli már vegyesebb, Cadik zenéjéhez még nem értem fel agyilag, de az Akkezdet Phiai alatti korongolása már simán jó volt, nagyon ment a hip hop figurák hadarós próféciájához. A Realistic Crew-tól nem dobtam magam hanyatt, jó volt, de biztos még egy-két koncert kéne ahhoz, hogy igazán élvezni is tudjam ezt a stílust, nem csak hallgatni.

A szombati prímet persze nálam Palotai vitte, ő egy ikon. Nagyon tetszett a szettje, ott is maradtam még egy ideig, valamikor három óra után indultam haza, épp a Jump Around szólt amikor kijöttem. (A Kultúrkapu Napokról írtam itt.)

Képeim a szombati buliról ide kattintva láthatók!

Ennyi koncert után mit is mondjak? Jó érzés egy kicsit megpihenni vasárnap úgy, hogy azért közben kicsit még a galériákkal is foglalkoznom kell és némi szöveges beszámolóval, ami a koncerteket illeti. Magyarán nem volt időm másra, e bejegyzést is most írom, mindjárt két óra, aztán korán kelek ma is. Jee! Jövőhéten kicsit pihenni is fogok talán (tervezem). Ez a múlt hét húzós volt, de néha ilyen is kell. Mint azt a múltkor is írtam már: Örülök, hogy ennyi koncertre elmegyek, mert enélkül rengeteg zenei élmény és fotózás maradna ki az életemből:P

Nah, vonulok aludni. Jövőhéten talán nem koncertbeszámolóval nyitok hétfőn:P

További koncertes irkálmányok ide kattintva.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr561010482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása