atom

Rapper hangutánzás - LL Cool J, Snoop Dogg, DMX, Jay-Z - Aries Spears

2009.03.08. 07:01 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Rapper hangutánzás - LL Cool J, Snoop Dogg, DMX, Jay-Z - Aries Spears Tovább

Vannak tök jó hangutánzók, temérdek ilyen jellegű videót láttam már, és általában mindig lenyűgöznek. (Annyira nem, mint Larvell Jones, a hangutánzó újonc a rendőrakadémiában.)

A múltkor futottam bele ebbe a vidibe, amiben egy srác 4 híres rapper "bőrébe", avagy hangjába bújik egy rádióműsor mikrofonja mögött. Elsőként felkonferál LL Cool J hangján, majd elkezdődik a rappelés Snoop Doggy Dogg hangján, folytatódik DMX rekedtes "ugatós" részével és zárul Jay-Z "frekvenciáján". Érdekes és szerintem jó videó, ügyes a srác, aki ismeri a fentebb felsorolt előadók hangját valamennyire is, akkor nézze meg, meglepő lesz:)

Persze egy tősgyökeres rajongó biztos kiszúrja, hogy nem igazi, de az átlaghallgatóknak biztos, hogy nem esik le elsőre:) Én is hangot akarok utánozni. Nem tudtok véletlenül valakit, akinek olyasmi hangja van, mint nekem? Mert akkor nem kell sokat gyakorolnom:P

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr50988157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Futrinka utca lakója (törölt) 2009.03.09. 00:57:38

Zseniális a srác!
Snoop és Jay-Z tökéletes.

süti beállítások módosítása