atom

A Renault, aki BMW akart lenni

2009.03.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
A Renault, aki BMW akart lenni Tovább

Megannyi variációt taláni a neten arra, hogy egyesek miképp próbáltak hasonlót csinálni egy bizonyos autóhoz egy adott autóból. Na most nem arra gondolok, akik replikákat építenek és nem is azokra a széria-autókra, amelyeket valaki beadott egy Halálos Iramban-on szocializálódott gittmesterhez, aki légbeömlőkkel díszíti a kocsit a tetejétől az aljáig. Az ilyen autóknál az orbitális szárny suhogása mellett már csak az aszfaltkaparó lökhárítók hangja jobb és a sportkipufogó öblös lehörgése az erőlködéstől, amikor beleakad a szél a 100 kilónyi pluszsúllyal járó tuning részeként installált "vak" légbeömlőkbe. TEHÁT (hogy egy éles kurflival visszatérjek a témához), az olyan autókra gondolok, amelyekre más típusok felségjelzései kerülnek, és nagyjából ennyiben ki is merül a nagy átalakítás. Láttam már Skodából Ferrarit, Ladából Ferrarit és Audit, Opelből Audit és Volvót és még sorolhatnánk. Az egyik kedvencem a Mazdarri, amit a SafetyArea blogon láttam:

Nagyon tetszik ahogy a szerző kommentálja az esetet: "Akinek sikerült valahogy összekalapolnia annyi értéket az életében, hogy egy Mazda RX-8 tulajdonosa lehet, az kérem már ki kellett volna, hogy nője az ilyen ultragagyi péniszhosszabbító ötleteket."

Tegnap a városban járva egy Renault 9-esre lettem figyelmes (azt hiszem 9-es), amely elején a hűtőrács inkább volt BMW, mint Renault. Ahogy elsétáltam mellette vissza is tolattam, hogy megnézzem mi volt a fura:P

A hátulját nem néztem meg, de lehet, hogy ott is lett volna valami tarka dolog:P Azért így is ütős nem? A BMW vesék a Renault "p*nci" helyett:P Ennél már csak az az egyszerűbb megoldás, amikor felkerül a matrica a hátsó szélvédőre, hogy: Amúgy BMW-m van, csak most sietek.

 

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr68985911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kupabass 2009.03.07. 17:39:41

Nekem BMW-m van, ha sietek, ha nem. Ja és nem matricázom. Meg az intim méretemmel sincs gondom:D

grmindenyssa 2009.03.07. 18:00:03

Vagy 15 évvel ezelőtt a Pesti úti felüljárón láttam egy Trabantot, valódi Mercedes hűtőráccsal az elején. Majdnem kiegyenesítettem a kanyart miatta. XD

ergerberger 2009.03.07. 18:29:39

Az a Mazda úgy szép, ahogy van, nem kell kamu logókkal buziskodni hozzá. Egy szép autóból egy röhelyes fost gyártott ezzel a húzással.

Dr.Hook 2009.03.07. 20:54:41

Fos vót ez alapba is , így javult valamit, de szerényen, én még foslogóznám. Több ilyen jó blogot!!!!!!

acsa77 2009.03.08. 09:19:05

Szegény '82-es év autóját így elcsúfítani :)

Amúgy a maga korában a ferdehátú GTX 1.8-as változata kifejezetten jó vétel volt - nekünk már _akkor_ ilyen volt. Kényelmes gyári sportülések, fél kategórával jobb a Golfnál, bézs minőségi belső (ami ma is vaskos felár), az erősebb motorok pedig bírták az iramot a BMW-vel. Ki volt bérelve a belső sáv :) Csak sajnos 15 éves korban mind elrohadt...
süti beállítások módosítása