atom

Parker Lewis sohasem veszít - de rég volt már - egy kedvenc sorozat

2009.02.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Parker Lewis sohasem veszít - de rég volt már - egy kedvenc sorozat Tovább

Réges-régen volt egy kedvenc sorozatunk. Egy sorozat, amelynek minden részét láttuk a tévében (amit leadtak), egy sorozat, amiért egyaránt rajongtunk bátyámmal (bár sok ilyen dolog van, amit mindketten bírtunk), és ez nem más, mint a Parker Lewis sohasem veszít.

Épp a minap jött szóba beszélgetés közben e régiség, hazaérve rácuppantam a hálóra, de csak nem találtam sem dvd-n, sem máshol. A fórumokon is csak keresik a magyar szinkronos verziót, sajnos ott sem találják. Pedig képes lennék azt hiszem újra megnézni, mert az ugyanilyen humor-stílussal szerelt Dokikat (Scrubs) is csípem, tehát még mindig tudnám szeretni ezt is:D Ritka az ilyen stílus, pedig én szeretem.*

Parker haja, kifogásai, hülyeségei, tökéletes ötletei és barátai, Mikey Randall és Jerry Steiner karaktere is örök emlék marad. Igaz a vezetéknevekre már nem emlékeztem, de Larry Kubiakra és Jerry ballonkabátjára azért igen:) Na meg Miss Mussora:) (Valószínűleg a Mussolini rövidítése lehetett:P) És az időtálló, minden részben elhangzó Lewis-mondat is megvan: „Uraim! Egyeztessük óráinkat!” _ :)

Jó előszedni az emlékeket. Remélem majd egyszer ismét műsorra tűzik (annak ellenére, hogy a mai tiniknek már valószínű, hogy nem tetszene). Ha még egyszer sugározni fogják, azt hiszem, akkor aztán leporoljuk a videómagnót:)

*nehéz meghatározni mire is gondolok ilyen humor alatt. Tehát mindkét említett sorozatban narrál folyamatosan a főszereplő, avagy beszéd helyett magában beszél, kommentál stb. Emellett vannak a suhanó mozdulat-hangok és még a sok más apróság, hülye-valótlan jelenetek, sokszor elméleti síkban stb... Ha megnézted a fenti videót, akkor nézd meg ezt is. Ha látod a hasonlóságot, akkor tudod mire gondoltam, ha nem, akkor hagyjuk:P

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25951951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.02.19. 08:53:58

Erre a sorozatra nem emlékszem,viszont volt egy kedvencem 1996-ból a Viszonyok.Sehol sem találom,pedig imádtam.Lehet a David Conrad (Alias, Leo) miatt.
www.imdb.com/title/tt0115332/

Apoth 2009.02.24. 15:34:17

Nekem megvan néhány rész szinkronosan, ha érdekel, dobj egy mailt! apoth kukac freemail pont hu

Hajnal Pappa 2009.03.02. 13:17:44

Juhúú,végre mükszik megint!
Azt akartam ide írni sok nappal ezelõtt,mikor olvastam ezt a bejegyzést....hogy a történet a következõ>
Mammának mondtam kb fél éve,mikor is minden nap a tvre tapadva néztem a Dokikat,hogy mennyire imádom az ilyen stílusú filmeket és volt régen egy gimis sorozat,amit nagyon imádtam!Hetekig nem jutott eszembe a címe,gugliztam mindenhogy,aztán beugrott>Parker Lewis...vadászta, a részeket,mert kell az összes,ahogy a dokik is szintén!
Szóval erre mondják egyrugó,hehe

Atom · http://atom.blog.hu 2009.03.02. 17:54:54

Nekem is a dokik kapcsán esett le sokára, hogy én ezt már láttam valahol, ezt a stílust:P És nagyon szeretem:) Dokikat meg is szerzem:)

Dukefazon 2010.02.25. 22:10:37

Üdv!

Nekem csak angolul van meg, nem is a legjobb minőségben, de mind3 évad. Keresek embereket, akiknek kedve lenne segétkezni egy point and click játék fejlesztésében. Főleg történet és kaland oldalról.
süti beállítások módosítása