atom

Cupido agyonlő mindenkit! - Boldog Valentin napot!

2009.02.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Cupido agyonlő mindenkit! - Boldog Valentin napot! Tovább

Rajz után most következzék egy videó, amit azt hiszem, hogy nem is kell túlmagyaráznom... Valahogy így képzelem el Cupidót, jót röhögtem magamban, amikor megnéztem!:) Muhaha!


Muhaha! Engem is már talált el a fenti videó Kupidójának nyílvesszeje. Olyan volt a szerelem/vonzódás, mint egy hátlövés nyílvesszővel. Nem érjük el egyik oldalról sem, csak ott van, aztán szólni kell egy barátunknak, hogy húzza ki, mert különben elvérzünk...


Ezt a bejegyzést 2008.február 15-én írtam, egy nappal V.nap után, amikor megláttam ezt a videót, amiről úgy gondoltam, hogy be kell jegyeznem, csak a szerelemnap épp lejárt, így megírtam, élesítettem a mai dátumra, ezzel létrehozván a saját, "legrégebben előre megírt bejegyzés" rekordot.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr82381560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2009.02.14. 14:40:41

Dzsingisz kánnak nem voltak ilyen hatékony nyílvesszői! :))))

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2009.05.23. 20:50:09

Nagyon jó a hátbalövés hasonlatod. Ügyes.
süti beállítások módosítása