atom

Mindegy hogy mi, csak usb-s legyen - karácsonyi ajándékötletek

2008.12.09. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mindegy hogy mi, csak usb-s legyen - karácsonyi ajándékötletek Tovább

Kicsivel több, mint két héttel karácsony előtt már van miből csemegézni a világhálón. "christmas usb" kulcsszavakkal megannyi hülyeségre találhatni. Nem is lehet felsorolni, hogy mi minden fröccsöntött cuccot dughatunk a gépünk elejébe/oldalába/hátuljába. Ezeknek az USB-ről üzemelő ökörségeknek semmi hasznuk sincs azon kívül, hogy karácsonyi hangulatot varázsolnak arra a pár órára, amikor még az újdonság erejével hatnak. Utána aztán megy a sarokba s némi esély van rá, hogy jövőre előkaparjuk a szekrény mélyéről. Az alábbi képre összeszedtem párat ezek közül:

Az usb-s karácsonyfa nagy népszerűségnek örvend, kapható átlátszó, díszes avagy dísztelen, de táncoló és zenélő is jut az érdeklődőknek. Ha egy daloló karácsonyfa prüttyögne a laptop mellett, szerintem maximum egy óra után már visszapostáznám a webáruháznak, hogy helyezzék fel finoman alfelükbe.
A másik véglet az usb-s sütemények. Van belőlük pendrive és zenélő is, de a kedvenceim azok, amelyek azon kívül semmire sem jók, hogy finomnak néznek ki és világít egy-egy led a tetejükön, oldalukon, akárholjukon. Bele is őrülnék, ha nap, mint nap egy 8gigás muffinnal kéne szemeznem, egy finom sütivel, aminek elfogyasztása erős műanyag-túladagolással járna. Aztán azt is visszaküldeném a webáruháznak, hogy helyezzék nyugodtan fel a karácsonyfa mellé.
Jaj, de imádjuk a hógömböket! Régen, amikor itt még se híre, se hamva nem volt a hógömböknek (legalábbis az én környezetemben hiánycikk volt), csak a reszkessetek betörőkben és egyéb karácsonyi filmekben láttam, naná, hogy szerettem volna egyet magamnak! Amit rázogatnék egész nap és hullna a hó, meg je... Aztán felnőttem, és látom, hogy a hógömb papírnehezékként végzi, ha szerencsénk van tán az olajos lé sem kezd szivárogni belőle. Hógömbből kapható zenélő és olyan is (ha jól értettem), ami keringeti a hópihéket a löttyben, hogy még rázni se kelljen. Amelynek még haszna is van, az a típus, aminek talpazatában usb elosztó rejlik. A hógömböket nem küldjük vissza a webáruháznak, azok elférnek, jók lesznek papírnehezéknek. Helyettük még nyugodtan intrudáljanak egy-két zenélő karácsonyfát raktárról.
Van még - ezernyi dolog. Mint azt már fentebb írtam, igen széles a választék. A kép bal alsó sarkában szerepel még egy hógömb-egér mutáció, ami akár még jópofa is lehet, ha van valakinek affinítása x ezret kiadni egy olyan egérre, aminek jóformán csak decemberben van divatja. Található még fent egy Télapófüzér is, ami azt hiszem önmagáért beszél, körbeaggathatjuk a monitort vele és örülhetünk a világító minikulásoknak:P Jee... Ünnepre fel!:P
 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr84812095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása