atom

*megjegyzés* - utálom

2008.12.03. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 6 komment komment
*megjegyzés* - utálom Tovább

Sok mindent utálok. Nem vagyok egy mogorva alkat, nem vennének fel Morgó szerepére a Hófehérke castingján. Alapvetően jó a közérzetem és optimista is vagyok, de bizonyos dolgokat én is utálok (vagy kezdek utálni).
Mindig is utáltam, hogy sokszor ébresztőszolgálatként is üzemelnek a szórólapozók és be-becsengetnek. Ők nem tehetnek róla, hisz nem tudhatják, hogy a vonal másik végén lévő ember még aludt volna 2-3 órát. Na mindegy, szórólapozzanak csak, ez a dolguk... Én meg hordom szorgalmasan a beszórt szóróanyagokat (spam) a szelektív hulladékgyűjtőbe. Ha már kivágták azt a szegény fát, akkor többször hasznosuljon.

Amit viszont egyre jobban utálok: a butaságot és azokat az emberek, akik becsengetnek.  Miattuk vagyok most is ébren pedig hétkor akartam kelni. 5:45 van, 1 óra után feküdtem le valamikor, nem tudok aludni. Fenomenális napom lesz.
A buta emberek mostanság sokszor keresik "Antit". Ekkor megkérdezem a kaputelefonon keresztül, hogy milyen Antit, amire azt mondják: "Ny**i Antit." - Azt a leborult szivar végit! Nem kéne elolvasni azt a kivilágított névtáblát ami alapján becsengetett hozzám? Hogy a macska rúgja meg, hát nem oda van írva, hogy "Garai"?! Akkor miért minden második ember rajtam keresi? Mi van? Ha Kovács Bélát keresem, akkor becsengetek Balogh Bélához?! A nemjóját! Aztán most kiborult a bili, reggel fél hatkor csörgött a kaputelefon, kemény 15 perce. Csak-csak nem akart elkussolni és már a párna sem volt jó hangszigetelő. Lemásztam überduzzogva, "ki a f*sz ez?!" ábrázattal arcomon. Illedelmesen felveszem:
- Igen?
- Antit keresem.
- Milyen Antit?
-
Hát a.. ..a Nnnny**i Antit!? - mondja a tag bizonytalanul.
- Hányas csengőt nyomta meg?
- 6-ost.
- Mi van a hatoshoz írva?
- Garai Antal
- Akkor mi a f*szért hozzám csengetsz b*z'meg?! - és ezzel le is csaptam.

Tudom, hogy parasztságnak tűnhet, de fél hatkor becsengetni olyan lakásba, ahol csak a keresztnév passzol szintén az! Azt hiszem teszek egy kapcsolót, hogy éjjelre kitudjam lőni a kaputelefont. Nem is tudom, hogy egyáltalán lakik-e itt másik Antal... A kutyafáját! Lassan kiírhatom a kaputelefonra nevem helyett, hogy: "Nem Ny**i Antal csengője!"
Buta emberek... és kialvatlan bloggerek...

Tovább a poszthoz
6 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr47798928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsótti · http://www.motorsport.photobudai.com 2008.12.03. 09:02:48

Kedves Ny****i Anti... Sztem ne irj ki semmit... aki ismer, az ugyis tudja a kododat :-), aki nem, az b***a meg :-)
vagy max annyit h Dr. Garai....

Bonyi Z. · http://piv.pivpiv.dk 2008.12.03. 11:17:00

Hogy akkor meg Gábort keressék rajta? :D

pankeey 2008.12.03. 18:25:59

irjad ki inkabb, hogy Bela ... csak nem csonget be magahoz... ugye Belaim ?! :-)

//ha leakasztod a kagylot akkor is kicseng(ene)?

pankeey 2008.12.03. 18:26:53

hjaegyebkent booodogot Zsotti! ;]

ejja bella ragazzija! :)

-Ani- 2008.12.03. 20:06:32

Jó neked! Nálad még csengetnek, de nálunk hiába a csengő! Nyitva a kapu és egyszer csak azon kapom magam, hogy bent áll a lakásban az Irénke, akit max. fél óra elteltével sikerül kitessékelni :(( :)))

Atom · http://atom.blog.hu 2008.12.03. 23:14:30

pankeey: ha leveszem a kagylót akkor is kicseng
Azt hiszem marad az a verzió, hogy beműtök valamiféle kapcsolót. Legalább ezzel is közelebb kerülök a gánymester címhez:P Na hova is tettem a szig-szalagot?!:P
süti beállítások módosítása