atom

*megjegyzés* - Tisztogatás

2008.11.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - Tisztogatás Tovább

Még Anya hívta fel februárban, egy kommentben a figyelmem arra, hogy a jobb oldali menüben a Google hirdetési dobozomban béltisztítást reklámoznak. Érdeklődve figyeltem, hogy vajon milyen kulcsszó lehetett a blogomon, ami miatt ez a hirdetés megjelenésre került. Talán a kakikönyv? Nem tudom… Aztán arra figyeltem fel az utóbbi egy hétben, hogy szinte minden harmadik oldalbetöltéskor ez a hirdetés virít a dobozban. Kilenc hónap elteltével (illetve amikor már sokan röhögtek rajta) úgy döntöttem, hogy rákattintok és megnézem mi is ez a béltisztítás, vajon mit akarhat tőlem és az olvasóimtól?! Csak nem valami endoszkópikus varázsutazásra csábít ez a hirdetés itt?!

"Belül tiszta Ön?" – nyit ezzel a filozófiai kérdéssel Dr Johnstone főiskolai igazgató. Hogy ki mennyire tiszta belül, azt nagyon nem tudhatjuk, hacsak nem e terület doktora valaki a családban, akitől karácsonyra egy ingyenes vizsgálatot kaptunk ajándékba.
Az oldal további szövegéből megismerhetjük, behatárolhatjuk vagy hipochonder elven beképzelhetjük problémáinkat. Megtudhatjuk belőle, hogy egy alapos béltisztító eljárással akár kilókat is leadhatunk, laposodhat hasunk. Mielőtt bárki is slagot dugna a hátsójába, elárulandó, hogy itt azért másról van szó. Ez ilyen gyógyszeres/gyógyhatású készítményes módszer. Ezek után beszámolókat lehet olvasni, de szolgálnak egy képgalériával is, amitől majdnem hánytam.

Az egyik beszámolóból idézve: "A teljesen üres emésztőrendszeremből gumiszerű, régi lerakódások és mellette gyanús objektumok jöttek elő" – aztán ennyi elég is volt… Nem akarok hallani semmiféle gyanús objektumokról, inkább kihagynám a bél sci-fit…


(tudom, hogy szükség van/lehet erre, csak az oldalon megnézett képgaléria miatt most rosszul vagyok, pffújjj! broáf...)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr32778731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2008.11.26. 07:16:04

Kikászálódok álmosan az ágyból, rosszkedvűen gondolok a mai harci feladatokra..... belenézek a blogodba......
csorog a könnyem a röhögéstől!
Jó kedvem lett és az étvágyam is elment! Király fogyókúrás a hirdetés! :DDDD

wildgica · http://wildgica.hu 2008.11.26. 08:49:25

Hát, én ezen most nem tudtam röhögni. Meg asszem' ennek tökre nem a fogyókúra a lényege.
Olvasgattam jó sokat az oldalukon és lehet, hogy nekem is ki kellene próbálnom a cuccot, mivel 3 hónap alatt sem segítettek rajtam az orvosok.
Köszi a postot! :)
süti beállítások módosítása