atom

Kreatív buszmegállók - illetve hirdetések

2008.11.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Kreatív buszmegállók - illetve hirdetések Tovább

Az otthonos
Nem akarom azt mondani, hogy bútorbolt reklámja, csak nagyon arra hajaz. Egyébként szívesen belehuppannék egy ilyen buszmegállós-kanapéba. Addig amíg friss és tiszta. Aztán úgyis két nap után fekete lenne a kipufogógázoktól. Az utasok mellett tuti, hogy nagy népszerűségnek örvendene egy ilyen megálló a hajléktalanok körében is.

A deszkás
Azt hiszem ezt sokan díjaznák minden városban, sőt szerintem lennének őrültmód nagyokat ugrók is szép számmal. Mondjuk tuti, hogy első nap betelefonálna tucatnyi ember, hogy zajonganak meg csattognak a buszmegállóban...

Még több buszmegálló itt:)
A "mekis-pultos"
Állj be a megállóba, s érezd magad egy Mc Donald's pultjában (csak nehogy fizess!). Aztán amikor már kellőkép elindult a nyáltermelés a képeket nézve, menj be a legközelebbi mekibe! Valószínűleg ez volt a cél:P

A tükrös "mekis"
Ez szerintem nagyon jó. Nem vagyok sem McDonald's rajongó-fogyasztó (kivétel epres shake), sem pedig egy ilyen egészségtelen, zsír és cukor alkotta étrendet kínáló globálcéggel valamilyen formában rokonszenvező egyén, mégis királynak tartom ezt a reklámot. Persze, nem is azt kell nézni, hogy most ki az akit reklámoz. Hanem azt, hogy hogyan. És ezzel fogott meg ez a hirdetés, az egyszerűségével, amely láttán Kovács Úr is a homlokára csap, hogy: "Ez nekem is eszembe juthatott volna!"

Szörfös-hullámos
Csak hogy teljes legyen a feeing, a hullámok alá szörfdeszka is került. Szerintem több száz "on the board" kép készülne. Én is csinálnék.

A "bútorboltos"
Az alábbi piros Klippan kanapé mondhatni már az Ikea cégérébe is bekerülhetne, hiszen 28 éves szakadatlan népszerűségével és vásárolhatóságával, bővülő huzatválasztékkal már lassan bútorgyártási ikon lesz ebből a típusból. 1980-óta gyártják-adják, esetenként buszmegállókban hagyják... (A képen is látható "Almás piros" színben a mai napon 34.900.- Ft-ba kerül.)

Pénzelvétmegakadályozós
A képről számomra nem derült ki, hogy valós-e a kp az üveglapok közt avagy sem. Maga a reklám rettentően figyelemfelkeltő, ha esetleg kiderülne, hogy van a közelben egy hasonló reklám, akkor majd véletlenül nekitolatok 60-al az üvegnek. Attól már biztos nyílik:P

 
Szokásos éji-bóklászásom közben találtam eme remek gyűjteményt  aZinterneten. A forrás itt.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr72700489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2008.11.19. 09:42:08

Mire kiállnál az autóval már nem lenne minek nekitolatni :)))
Security Glass hirdeti a felirat.... nem számít... elvontatnák

Tommi 2008.11.19. 16:40:23

Mivel a 3M hirdetménye, valszeg kamu a lóvé az üvegek közt... de jól néz ki és soknak :)
süti beállítások módosítása